Black Diamond Recon Stretch LT Pants skidbyxor (dam)

2.754 kr Rek. pris: 3.799 kr

Black Diamonds Recon Stretch LT byxor är lättviktiga vintersportbyxor med mycket bekväm passform. De är gjorda för att hålla vatten, snö och kalla vindar ute men samtidigt släppa ut fuktig luft från din kropp.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Notera
För outlet-varor gäller ångerrätten enbart i 14 dagar.
Beskrivning
  • Inbyggt snölås
  • Vattentäta med dry™
  • Vindtäta
  • Stretchtyg
  • Fickor med blixtlås

Black Diamond Recon Stretch LT byxor för dam

Det här är en byxa som kan användas för alla typer av vintersporter. Den är gjord för att vara bekväm och smidig. BD.dry är en teknik som Black Diamond använder i sina sportkläder för att se till att du får vattentäthet och vindtäthet. Detta samtidigt som tyget andas.

Stretchen i tyget går i fyra riktningar och bidrar till att fuktig luft från kroppen kan ta sig ut. Ytan på tyget har behandlat med DWR som är PFC-fri. Baktill finns det en ögla för det inbyggda snölåset som också bidrar med komfort när du ger dig ut i pudersnö.

Byxor med smarta egenskaper för ökad komfort

Du kan få en perfekt passform genom att använda den inbyggda midjefunktionen med vilken du kan dra åt. Stretchtyget är ju också något som sörjer för att byxan sitter på ett skönt sätt om du bara väljer rätt storlek.

Det finns gott om utrymme i fickor och de har blixtlås så att du kan förvara det du tar med dig på ett säkert sätt. Fickorna har Aquaguard som sörjer för att de är vattentäta. Därmed vågar du plocka med dig sådant som inte får bli blött.

Notera att du får mer utrymme omkring knän vilket gör det lätt att röra på sig. Övre och nedre delen av byxan har förstärkts för att minska risken för slitage när du tar på dig pjäxor eller kängor.

Black Diamond tillverkar kläder för vinterklimat

Black Diamond är ett amerikanskt företag som grundades i delstaten Utah i USA. Där har de fortfarande sitt huvudkontor. Det här märket jobbar med att ta fram bra kläder för klättring och vintersport. De har designat flera intressanta teknologier som gör att du får god passform, god värmehållning och hög kvalitet. Med flera olika serier för vintersportserier är det enkelt att hitta de plagg som kommer att fungera bra ihop.

Fakta

Material Nylon 40D med stretch, polyester, elastan
Färger Tundra, svart, blackberry
Passform Normal
Vikt 479 gram
Storlekar S-M
Färg

Black, Tundra

Storlek

S, M, L

Du gillar kanske också

You may also like