Marmot Snowblast Pant skidbyxa (herr)

1.652 kr Rek. pris: 2.819 kr

Full fokus på backen med skidbyxor som sitter som de ska! Marmot Snowblast skidbyxa för herr erbjuder unik design och tyg som håller värmen samtidigt som det andas. Det här är stretchiga skidbyxor som skyddar dig mot kyla såväl som mot snö som smälter.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Notera
För outlet-varor gäller ångerrätten enbart i 14 dagar.
Beskrivning
  • Vatten- och vindtäta
  • Lättviktiga
  • ECO-design
  • God passform
  • Slitstarka

Marmot Snowblast skidbyxor håller värmen

När det är minusgrader utomhus och du gör dig redo för en dag utomhus så är det skönt att veta att skidbyxorna håller måttet. Marmot har tagit fram Snowblast skidbyxorna med NanoPro Eco som är en unik teknik. NanoPro betyder i grund och botten att du får varma byxor som inte blir svettiga.

Sömmarna är tejpade så att vattentätheten blir maximal. Du slipper också få in kalla vindar via sömmar på detta vis. Tyget är gjort för att leda bort fukt från din kropp. Därmed kommer du förbli varm men samtidigt torr. Det finns blixtlås på byxbenen som är till för att låta dig öppna för mer ventilation då du vill ha det.

Miljövänliga lösningar för moderna skidkläder

Det finns flera aspekter av Marmot Snowblast byxornas form som gör dem till hållbar design. PrimaLoft Black fodret är gjort av 80% återvunnet material. Dessutom är detta byxor som är särskilt slitstarka. Det betyder att du kan få ut flera säsonger av dem.

Med Cordura Scuff Guards så får du ett extra skydd mot slitage. Dessa förstärkningar gör att risken för att byxorna ska slitas av flitig användning minskar.

Gott om plats för saker

Det är klart att du inte vill fylla fickorna med saker då du ska åka skidor men visst är det praktiskt med bra förvaringsplats för saker som liftkort, plånbok och nycklar. Snowblast skidbyxorna har gott om fickor med blixtlås.

Fickorna är vattentäta och du kan få med dig allt från nycklar till snacks för pausen på fjället i dem. Fickorna har både spänne och blixtlås så att du slipper oroa dig för att tappa något. Dessutom är de enkla att hantera med en hand.

Amerikanska Marmot fortsätter att leverera hög kvalitet

Sedan 1974 har det amerikanska företaget Marmot designat och tillverkat kläder och utrustning för alpint klimat. Med tiden har de tagit fram unik teknik för att öka slitstarkheten och komforten i jackor, byxor, handskar och mer. Dessutom jobbar de med ett aktivt miljötänk bland annat genom att tillverka kläderna av återvunnet material.

Fakta

Material 100% återvunnen polyester, foder: PrimaLoft® Black ECO 80% PCR
Färger Svart, grön, sand
Vikt 637 gram
Vattentäthet 20 000 mm
Ånggenomsläpplighet (MVTR) 20 000
Storlekar S-XL
Färg

Black, Nori, Shetland

Storlek

S, M, L, XL

Du gillar kanske också

You may also like