Black Diamond Coefficient Fleece Hoody fleecejacka (herr)

978 kr Rek. pris: 1.799 kr

Det optimala mellanlagret för dig som är aktiv. Tröjan består av ett innovativt fleecematerial med rutmönstrad insida som isolerar värme samtidigt som det effektivt transporterar bort fukten från kroppen.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Beskrivning
  • Perfekt under skaljacka
  • Luva som passar under hjälmen
  • Muddar med tumhål
  • Andas och är snabbtorkande
  • Bröstficka med dragkedja

En fleecetröja skapad för utmaningar

Alpina äventyr, toppturer, bergsklättring eller vandring – det här är en fleecetröja som är skapad för fysisk aktivitet. Tack vare att Black Diamond har samarbetat med Polartec har den här fleecejackan ett ypperligt funktionellt material. Polartec® Power Dry® fleece är ett innovativt material med ett rutnät på insidan som gör det möjligt att isolera värme, transportera bort fukt från kroppen och som har en helt otrolig förmåga att andas.

Luvan är elastisk och smiter åt lagom mycket för att få plats under en klätterhjälm. Den hellånga dragkedjan är mjuk och lätt att öppna och stänga så att du kan justera värmen under dagen. Den slimmade modellen gör fleecetröjan till ett perfekt mellanlager att bära under en skaljacka.

Det optimala mellanlagret att alltid ha med sig

Black Diamond Coefficient Fleece Hoody vägen bara 284 gram och tar minimal plats i packningen. Den mäter 73,5 cm från högsta punkten på axeln till nederkant. Muddarna är sköna och mjuka med tumhål som hindrar tröjan från att glida upp på armen. Den sitter där den ska trots fart och fysisk aktivitet.

Tröjans huvudsakliga material har textilindustrins märkning Bluesign approved, som säkerställer att inga skadliga kemikalier har använts under produktionen.

Black Diamond är passionerade äventyrare

Black Diamond skapar friluftskläder och utrustning för skidåkare, klättrare och andra äventyrslystna. De är måna om att bara ta fram kläder som de själva skulle ha nytta och glädje av på sina äventyr. Med basen i Utah, USA, har de natur och berg utanför kontorsfönstret. Passionen för naturen avspeglas i hur de tar sitt ansvar för miljö när det kommer till material och tillverkning.

Fakta

Vikt: 284 g
Material: Polartec® Power Grid™ (51% Polyester, 36% Nylon, 13% Elastane)
Säsong: Året runt
Storlekar: S – XL
Färger: Black, Azurite, Mulled Cider, Octane
Passform: Slim

 

Färg

Azurite, Black, Granit, Mulled Cider, Octane

Storlek

S, M, L, XL

Du gillar kanske också

You may also like