Marmot Elevation Jacket skidjacka (herr)

2.645 kr Rek. pris: 4.000 kr

Med Marmot Elevation skidjacka kan du fokusera på utsikten då du klättrar uppför ett snötäckt berg i en skidlift. Det här är en ECO-vänlig skidjacka för herr med design som erbjuder komfort och värme. Med skidjackan på får du ett komplett skydd mot vädrets makter så att du kan uppleva naturen utan hinder!

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Notera
För outlet-varor gäller ångerrätten enbart i 14 dagar.
Beskrivning
  • Vattentät
  • Vindtät
  • Tyg som andas
  • Smarta fickor
  • Huva för hjälm

Spännande egenskaper som ger flexibilitet

Marmot Elevation har det som kallas för NanoPro Eco. Det är en teknologi som ger vattentäthet samtidigt som tyget andas. Regn och smältsnö tar sig inte in i jackan men fuktig luft kan ta sig ut. Skulle det bli väldigt blött när du är ute på ett äventyr så är det inget som kommer att bekymra dig.

Sömmarna är tejpade till 100% så du kan verkligen lita på att ingen tö läcker in. Dessutom kommer du att kunna trä huvan över din hjälm. Det gör att ditt ansikte, nacke och huvud fortsatt är skyddat mot snö, regn och blåst även då du har hjälmen på.

Inuti jackan finns det snö-kjol som ser till att snö inte kan ta sig upp underifrån om du kör offpist eller hamnar i en snödriva. Perfekt för äventyr i pudersnö. Under armarna finns PitZips som är till för att ge dig ventilation så att du inte blir överhettad i jackan.

Fickor som skyddar innehållet

När du vill komma åt din plånbok eller kanske skidpasset så är det enkelt nog. Du har smarta fickor med blixtlås som skyddar innehållet och som sitter på ett sätt som gör det lätt att komma åt. Fickorna är också vattentäta.

Marmot är ett miljömedvetet företag

Marmot har tillverkat kläder och utrustning för alpina klimat sedan 1974. De har sedan dess tagit fram innovativ teknik som är bra för användare såväl som för miljön. I Marmot Elevation skidjackan finner du till exempel PrimaLoft Black fodret som är gjort till 80% av återvunna material. Märket står idag för hög kvalitet och den typ av kreativitet som gör utomhuslivet på vintern så mycket bättre.

Fakta

Material 100% återvunnen polyester
Färger Svart, grön, röd/gul/sand
Vikt 591 gram
Vattentäthet 20 000 mm
Ånggenomsläpplighet (MVTR) 20 000
Storlekar S-XL
Färg

Black, Cairo, Nori, Vetiver, Dark Jungle, Dark Jungle/Limelight/Hazel

Storlek

S, M, L, XL

Du gillar kanske också

You may also like