Marmot Fordham Jacket täckjacka dun (herr)

3.175 kr Rek. pris: 4.000 kr

Fordham täckjacka med dun är en snygg och bekväm Marmot jacka för herr. Designen är klassisk och passar lika bra för äventyr i snön som för ärenden på stan. Marmot Fordham duntäckjacka är gjord för att ge dig ett gott skydd mot väder och vind!

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Notera
För outlet-varor gäller ångerrätten enbart i 14 dagar.
Beskrivning
  • Varm
  • Bekväm
  • Återvunnen polyester
  • Vattentät
  • Huva går att ta av

Marmot Fordham täckjacka passar dina behov

Marmot Fordham är en duntäckjacka som är gjord för att anpassa sig väl efter dina behov. Den har finesser som huva med dragkedja. Du kan alltså plocka av huvan då den inte behövs. Perfekt för soliga dagar då du inte vill ha en oanvänd huva hängandes över ryggen.

Fickorna har både knapp och blixtlås. På så vis kan du känna dig trygg med att det du lägger i fickan inte ramlar ur för att du rör på dig. Fickorna är sydda så att de sitter på insidan och därmed är extra trygga att ha saker i. Det finns två vägar in i fickorna så att du på enklast möjliga vis ska kunna använda dem för att värma dina händer.

Återvunnet material och varm dunfyllning

Marmot har använt sig av sitt unika NanoPro material för att designa denna jacka. Det innebär 100% återvunnen polyester. Värmeisoleringen är mycket god förstärks av stoppningen som är av dun med 700 i fyllningskraft. Dunet väger 284 gram så det är rejäl fyllning!

En bekväm dunjacka med snygg design

Marmot Fordham är framförallt en bekväm vinterdunjacka som har de egenskaper du behöver för kalla vinterdagar. Att kunna plocka av huvan ger flexibilitet. Du kan också justera manschetterna med kardborreband. Det finns även ett snöre som sitter i fållen så att du kan dra till för perfekt passform och perfekt skydd mot kalla vindar.

Amerikanska Marmot designar kläder för vinterklimat

Sedan 1974 har amerikanska Marmot lett utvecklingen av kläder och utrustning för det alpina vinterklimatet. Deras kläder är kända för att erbjuda vattentäthet såväl som vintäthet utan att bli svettiga. Detta är möjligt med smarta material som håller kyla och vatten utanför men som samtidigt kan släppa ut fukt.

Fakta

Material 100% återvunnen polyester
Färger Blå/röd, svart, grön
Vikt 1262 gram
Vattentäthet 10 000 mm
Ånggenomsläpplighet (MVTR) 10 000
Storlekar S-XXL
Färg

Arctic Navy, Black, Nori, Nori/Vetiver

Storlek

S, M, L, XL, XXL

Du gillar kanske också

You may also like