Marmot WarmCube GORE-TEX Golden Mantle dunjacka (herr)

4.015 kr Rek. pris: 6.500 kr

En längre vinterjacka för alla tillfällen! Marmot WarmCube GORE-TEX Golden Mantle kombinerar de senaste innovationerna med klassiker som GORE-TEX och dun för att hålla dig varm och torr samtidigt som materialet andas.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Beskrivning
  • Dubbla dragkedjor
  • Vindtät
  • 3D WarmCube-teknologi
  • Handfickor med dubbla ingångar
  • Varm huva med isolerande muff

Dunjackan som värmer från huvud till lår

Vinterjackan Marmot WarmCube GORE-TEX Golden Mantle är för de riktigt kalla, blåsiga och fuktiga dagarna. Den kommer att hålla dig varm och torr under de flesta väderförhållandena. WarmCube-teknologin kapslar in värmen i fyrkanter över hela jackan, vilket resulterar i att värmen sprids ut över hela ytan. Det är en välfylld jacka som håller dig varm, utan att bli för stor och tung.

Passform och funktionalitet

Den fodrade jackan har smarta detaljer som gör den bekväm och behåller passformen oavsett aktivitet. Dragsko i midjan kan användas för att minska omfånget runt magen. Den vadderade huvan kan justeras runt ansiktet för att hålla nacken och huvudet från att kylas ned. Runt handlederna finns ett justerbart lager VELCRO® för att få till en perfekt passform oavsett hur många lager du har under jackan.

Två av handfickorna stängs med dragkedja för att hålla nycklar, telefon och plånbok säkra. De två övriga handfickorna nås uppifrån och erbjuder bra förvaring för det du behöver under dagen.

Marmot kan väder

Företaget Marmot startades som ett företag som specialiserade sig på produkter för friluftsliv och äventyr. De har alltid arbetat utifrån att den som bär deras kläder ska hållas varm och torr i alla väderförhållanden. Funktionalitet och bekvämlighet kommer först men alltid förpackat i en snygg design.

Fakta

Vikt: 1141 g
Material: GORE-TEX Infinium®, 100% återvunnen Polyester, Ripstop
Säsong: Vinter
Storlekar: S – XXL
Färger: Black, Dark Azure, Port Royal
Passform: Relaxed
Färg

Black, Dark Azure, Port Royal

Storlek

S, M, L, XL, XXL

Våra favoriter

849 kr
445 kr
-30%
Det ursprungliga priset var: 469 kr.Det nuvarande priset är: 328 kr.
1.095 kr
2.056 kr
1.408 kr
369 kr