Marmot WarmCube West Rib Parka (unisex)

4.745 kr Rek. pris: 6.766 kr

En lång dunjacka med det innovativa 3D WarmCube som håller dunet på plats och ser till att du hålls varm i alla lägen. De många fickorna gör att du enkelt kan hålla ordning på din utrustning.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Beskrivning
  • Lång täckjacka med huva
  • 3D WarmCube-teknologi
  • Vattentät
  • Många fickor
  • Levereras med förvaringspåse

Värmande lång vinterjacka

Marmot WarmCube West Rib Parka är en lång vinterjacka som passar både honom och henne. Jackan går lite längre ner än en klassisk dunjacka och skyddar även rumpan mot kyla. Den dunfodrade huvan ger dessutom även värme till huvudet.

Dunjackan är gjord av 100 % nylon. Den är fodrad med 800-fill-power gåsdun och 3M™ Thermal R 40 gram syntetiskt isolerande lager. Det är en varm vinterjacka som står emot även de kyligaste temperaturerna, samtidigt som den håller väta borta.

Fickor och förvaringspåse

Dunjackan har handfickor på utsidan, vilka är utrustade med dragkedja för att hålla innehållet säkert. På insidan finns två nätfickor för större objekt samt en bröstficka med dragkedja.

Förvaringspåsen gör täckjackan enkel att vinterförvara och packa.

Kläder för alla från Marmot

Marmot har specialiserat sig på funktionella kläder för ett aktivt friluftsliv. Deras kännetecken är funktionalitet, bekvämlighet och snygg design. Många har likt Marmot WarmCube West Rib Parka en unisex-passform och en bred målgrupp.

Företaget erbjuder inte bara kläder, de tillverkar också utrustning för alla typer av äventyr och friluftsliv så som tält, sovsäckar och ryggsäckar.

Fakta

Vikt: 1074,4 g
Material: 100% Nylon, Ripstop och Pertex Quantum
Säsong: Vinter
Storlekar: XS – XXL
Färger: Enamel Blue, Black
Passform: Regular
Färg

Black, Enamel Blue

Storlek

XS, S, M, L, XL, XXL

Våra favoriter

733 kr
-30%
Det ursprungliga priset var: 1.398 kr.Det nuvarande priset är: 979 kr.
512 kr
-33%
Det ursprungliga priset var: 1.494 kr.Det nuvarande priset är: 998 kr.
276 kr