Tretorn Farhult Pile Jacket pilejacka (herr)

368 kr Rek. pris: 750 kr

Mjuk och varm pilejacka för herr av 100 procent återvunnen polyester med skön passform, hellång dragkedja och två sidofickor.

Läs mer
Notera
För outlet-varor gäller ångerrätten enbart i 14 dagar.
Beskrivning
  • Pilejacka av återvunnen polyester
  • Skön passform
  • Hellång dragkedja
  • Två sidofickor
  • Perfekt som mellanlager

Mjuk pilejacka av återvunnen polyester

Farhult Pile är en herrjacka i pile från Tretorn som passar utmärkt som mellanlager under årets kyligare dagar. Den går förstås lika bra att använda som ytterplagg på en skogspromenad i mildare väder eller varför inte på jobbet som en extratröja.

Jackan är tillverkad av 100 procent återvunnen polyester som är behaglig mot huden och sitter skönt under dina övriga lager. Den hellånga kedjan gör det enkelt att ventilera om det blir för varmt och du har dessutom två sidofickor där du kan värma händerna.

Skötselråd för Tretorn Farhult Pile

Tretorn Farhult Pile är tillverkad av 100 procent återvunnen polyester som bör tvättas i 30 grader med liknande färger. Tänk på att inte använda mjukgörande medel och att stänga blixtlåset innan tvätt.

Kort om Tretorn

Ända sedan slutet på 1890-talet har svenska Tretorn tillverkat kläder och skor anpassade för det nordiska klimatet. Deras tidlösa gummistövlar anses numera vara en del av det svenska kulturarvet, men i utbudet ryms även regnkläder, vinterjackor, skor och mycket mer.

Fakta om Tretorn Farhult Pile

Material: 100% återvunnen polyester
Dragkedja: Hellång
Storlekar: S – XXL
Färg

Black, Palace Blue

Storlek

M, L, XL, XXL

Du gillar kanske också

You may also like