Smartwool Merino 250 Base Layer 1/4 Zip (herr)

825 kr

Funktionell underställströja för herr av 100 procent merinoull med axelpaneler och platta sömmar för optimal komfort. Perfekt för årets kallaste månader.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Notera
För outlet-varor gäller ångerrätten enbart i 14 dagar.
Beskrivning
  • Underställströja av 100 procent merinoull
  • Axelpaneler och platta sömmar motverkar skav
  • ¼-dragkedja förbättrar ventilationen
  • Kroppsnära passform för optimal rörelsefrihet

Skön underställströja i 100 procent merinoull

Merino 250 Base Layer 1/4 Zip är en varm och komfortabel underställströja för herr som passar perfekt under årets kyligaste dagar. Det här är nämligen ett av Smartwools tyngsta basplagg tillverkat av 100 procent högkvalitativ och rättvist framställd merinoull.

Underställströjan har en kroppsnära passform för att ge dig bästa möjliga rörelsefrihet när du löptränar, vandrar eller åker skidor. Den har också en praktisk ¼-dragkedja som förbättrar ventilationen samt sömlösa axelpaneler och platta sömmar som motverkar skav.

Fördelarna med ullunderställ

Merinoullens många fördelaktiga egenskaper gör den till ett utmärkt material att använda i underställ. Förutom att vara varm och mjuk mot huden har merinoullen till exempel en utmärkt andningsförmåga, vilket gör den passande även för mer intensiva utomhusaktiviteter.

Ull har även antibakteriella egenskaper som förhindrar bakterietillväxt på ytan. Det förebygger i sin tur dålig lukt och gör att du inte behöver tvätta plaggen lika ofta, vilket är bättre för miljön, men också för klädernas livslängd.

Storleksguide för Smartwools underställ

Merino 250 Base Layer 1/4 Zip finns i storlekarna S – XXL. Nedan kan du se bröst- och midjemåtten för respektive storlek.

Storlek Bröst Midja
S 91,5 – 96,5 cm 73,5 – 78,5 cm
M 99 – 104 cm 81,5 – 86,5 cm
L 106,5 – 112 cm 89 – 94 cm
XL 114,5 – 122 cm 96,5–101,5 cm
XXL 124,5 – 129,5 cm 104 – 112 cm

Råd för skötsel av merinoull

Merinoullen behöver inte tvättas lika ofta eftersom den har antibakteriella egenskaper. I många fall räcker det att vädra plagget mellan tvättarna. Vid tvätt är det viktigt att du följer skötselråden och undviker höga temperaturer samt starka tvättmedel.

Funktionella underställ från Smartwool

Smartwool är ett amerikanskt företag som tillverkat funktionskläder av högsta kvalitet sedan 1994. Mest kända är de kanske för sina skidstrumpor, men i utbudet finns även underställ och andra funktionella plagg för diverse utomhusaktiviteter, från vandring till skidåkning.

Fakta Smartwool Merino 250 Base Layer 1/4 Zip

Modell: Slim fit
Vikt: 298 g
Material: 100% merinoull
Storlek: S – XL
Färg

Black, Deep Navy

Storlek

S, M, L, XL, XXL

Du gillar kanske också

You may also like