Smartwool Merino 250 Base Layer Crew underställ herr

765 kr

Varm och andningsbar underställströja för herr av 100 procent merinoull. Uppdaterad passform med platta sömmar och axelpaneler för optimal komfort.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Notera
För outlet-varor gäller ångerrätten enbart i 14 dagar.
Beskrivning
  • Varmt underställ av 100% merinoull
  • Ett av Smartwools bästa baslager
  • Mjuk och skön mot huden
  • Ny, uppdaterad passform
  • Antibakteriella egenskaper

Uppdaterad storsäljare av 100 procent merinoull

Merino 250 Base Layer Crew är en underställströja som blivit en av Smartwools absoluta storsäljare. Nu har modellen fått en uppdaterad passform med platta sömmar och sömlösa axelpaneler som förebygger skav och därmed bidrar till ännu bättre komfort.

Tröjan är tillverkad av 100 procent merinoull som håller dig varm i alla väder, samtidigt som den effektivt transporterar bort fukt från kroppen när du svettas. Detta i kombination med den goda komforten gör att Merino 250 Base Layer Crew passar utmärkt som skidunderställ.

Ullunderställ är varma och luktbeständiga

Om du spenderar mycket tid utomhus kan ett ullunderställ vara en bra investering. Merinoull är den mjukaste typen av ull som håller dig varm utan att stickas. Den är skön mot huden, vilket gör den perfekt att använda som basplagg.

Merinoullen har en utmärkt andningsförmåga och antibakteriella egenskaper som motverkar dålig lukt. Det gör att du inte behöver tvätta dina ullplagg lika ofta – många gånger räcker det med att bara vädra dem.

Hitta rätt storlek – Storleksguide

Merino 250 Base Layer Crew finns i storlekarna S – XXL. Använd gärna storlekstabellen nedan för att se vilken storlek som passar dina mått.

Storlek Bröst Midja
S 91,5 – 96,5 cm 73,5 – 78,5 cm
M 99 – 104 cm 81,5 – 86,5 cm
L 106,5 – 112 cm 89 – 94 cm
XL 114,5 – 122 cm 96,5–101,5 cm
XXL 124,5 – 129,5 cm 104 – 112 cm

Viktigt att följa skötselråden

För att bibehålla merinoullens egenskaper är det viktigt att du följer skötselråden för ditt specifika plagg. Normalt sett ska du tvätta kläderna i låg temperatur, gärna på ett ullprogram, och använda ett milt tvättmedel. Sköljmedel och torktumling bör i regel undvikas.

Varma ullunderställ från Smartwool

Amerikanska Smartwool grundades i Colorado och har tillverkat funktionella plagg för outdoorliv sedan 1994. Idag har deras funktionskläder blivit populära bland friluftsmänniskor världen över, dels för deras utmärkta komfort, men också för de högkvalitativa materialen.

Fakta Smartwool Merino 250 Base Layer Crew

Modell: Slim fit
Vikt: 276 g
Material: 100% merinoull
Storlek: S – XL
Storlek

S, M, L, XL

Du gillar kanske också

You may also like