Smartwool Merino M250 Bottom underställsbyxa (herr)

765 kr

Varm långkalsong i 100 procent merinoull med figurnära passform och platta sömmar. Ett perfekt baslager för skidåkning, vandring eller klättring i kallare klimat.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Notera
För outlet-varor gäller ångerrätten enbart i 14 dagar.
Beskrivning
  • Underställsbyxa i mjuk merinoull
  • God temperaturreglering och andningsförmåga
  • Naturligt antibakteriella egenskaper
  • Platta sömmar förebygger skav

Mjuk långkalsong i 100 procent merinoull

Smartwool Merino M250 Bottom är en mjuk och varm långkalsong tillverkad av 100 procent merinoull som passar lika bra för skidturen eller vandringen. Byxans figurnära design gör att den sitter skönt under dina övriga lager och de platta sömmarna minskar risken för skav.

Tack vare merinoullens temperaturreglering passar Merino M250 Bottom lika bra att använda som baslager i kalla såväl som lite varmare miljöer. Den goda fukthanteringen håller dig torr i fuktigare klimat och ullens luktbeständiga egenskaper förebygger odörer.

Fördelarna med underställ i merinoull

Merinoullen kommer från merinofåret och är den mjukaste typen av ull som är skön mot huden. Den har dessutom en utmärkt temperaturreglering och fukthantering, vilket gör den extra passande för funktionsplagg, framför allt underställ.

En annan fördel är ullens antibakteriella egenskaper som minskar uppkomsten av dålig lukt. Det gör att du kan använda kläderna längre perioder mellan tvättarna, vilket också är bra för miljön.

Storlekstabell för Smartwool

Långkalsongen Merino M250 Bottom finns i storlekarna S – XXL. Använd tabellen nedan för att ta reda på vilken storlek som passar dig.

Storlek Höft
S 89 – 96,5 cm
M 99 – 104 cm
L 106,5 – 112 cm
XL 114,5 – 122 cm
XXL 124,5 – 129,5 cm

Viktiga skötselråd för ullplagg

Merinoull har naturligt antibakteriella egenskaper som motverkar dålig lukt. För att den ska bibehålla sin funktion är det dock viktigt att du följer skötselråden noggrant. Undvik att tvätta i höga temperaturer och använd ett milt tvättmedel. Lufftorka gärna för miljöns skull.

Funktionella plagg från Smartwool

Smartwool grundades 1994 i Colorado och har blivit ett populärt varumärke bland friluftsmänniskor världen över. Förutom funktionella sockor och skidstrumpor erbjuder företaget även kvalitativa underställ som passar lika bra för alla typer av utomhusaktiviteter.

Fakta Smartwool Merino M250 Bottom

Modell: Slim fit
Material: 100% merinoull
Storlek: S – XXL
Färg

Black, Deep Navy

Storlek

S, M, L, XL, XXL

Du gillar kanske också

You may also like