Osprey Tempest ryggsäck 30L (dam)

1.411 kr Rek. pris: 1.800 kr

Stilren damryggsäck med toppmatning och ett komfortabelt bärsystem som ger dig optimal rörelsefrihet, även i svårare terräng. Passar lika bra för en längre dagsutflykt som för en enklare övernattning. Kapacitet på 28 eller 30 liter (beroende på storlek).

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Beskrivning
  • Toppmatad damryggsäck
  • Finns i två storlekar – S/M och L/XL
  • Väger endast strax över 1 kg
  • Tillverkad av slitstarkt och återvunnet material

Damryggsäck med hög komfort

Tempest 30 är en ryggsäck ur Ospreys lätta Tempest-serie. Trots en låg vikt är dessa ryggsäckar mycket stabila och ger dig dessutom bästa möjliga rörelsefrihet, vilket är viktigt i svårare terräng. Den här modellen väger bara strax över 1 kg och finns dessutom i två storlekar.

Eftersom Tempest 30 är en damryggsäck är dess uppbyggnad anpassad efter den kvinnliga kroppen. Detta i kombination med de justerbara axelremmarna, bröstremmen och höftbältet med BioStretch gör att du enkelt kan anpassa passformen efter just din kroppsform.

Ryggsäcken har även Ospreys formsprutade AirScape™-ryggpanel som bidrar med stabilitet, men som också förbättrar ventilationen. Perfekt för vandring i lite varmare klimat.

Goda organiseringsmöjligheter

Likt övriga vandringsryggsäckar från Osprey är Tempest 30 utrustad med flera praktiska förvaringsmöjligheter. Först och främst är det här en toppmatad ryggsäck, vilket betyder att den saknar dragkedjor och att du fyller den ovanifrån istället för framifrån.

Ryggsäcken har även ett utvändigt fack för vätskesystem och en stretchficka på ena axelremmen. Du har också två höftbältesfickor med dragkedja, en stor stretchficka på framsidan och en invändig klämma för dina nycklar.

Slutligen har du praktiska fästpunkter för vandringsstavar och ishacka som ger dig snabb och enkel åtkomst.

Vilka är Osprey?

Osprey grundades 1974 och är idag ett välkänt varumärke bland vandrare och campare världen över. Det är dock inte bara friluftsmänniskor som fått upp ögonen för deras högkvalitativa produkter – de är även omtyckta av vardagspendlare och resenärer.

Den grundläggande visionen i företaget är att erbjuda ryggsäckar av hög kvalitet med god anpassningsbarhet och utmärkt funktionalitet. Många ryggsäckar är dessutom tillverkade av återvunna material, då hållbarhet är en viktig del av verksamheten.

Oavsett om du vill ha en ryggsäck inför utlandsresan eller för vandring i vildmarken kan Osprey vara ett bra val.

https://youtu.be/gRspGT2_jL4

Fakta

Kapacitet: 28 l / 30 l
Vikt: 1,07 kg / 1,19 kg
Storlek: 28 x 61 x 25 cm
Material: Nylon
Färger: Svart, blå, grön
Färg

Aluminum Grey, Jasper Green, Stealth Black, Tidal/Atlas, Violac Purple

Storlek

XS/S, M/L

Du gillar kanske också

You may also like