Osprey Ultralight Stuff Pack hopvikbar ryggsäck

386 kr

Hopvikbar dagsryggsäck från Osprey med Deluxe AirMesh™-bärremmar, smarta fickor och reflextryck. Tar inte mer plats än ett äpple i hopvikt läge, trots en kapacitet på 18 liter.

Läs mer
Beskrivning
  • Hopvikbar dagsryggsäck
  • Kapacitet på 18 liter
  • Tar minimalt med plats
  • Reflextryck för bättre synlighet i mörker

Innovativ och ultralätt dagsryggsäck från Osprey

Om du är ute efter en praktisk dagsryggsäck att ta med i packningen kan Ultralight Stuff Pack från Osprey vara ett bra alternativ. Detta är nämligen en ultralätt, hopvikbar ryggsäck som du viker ihop i ett medföljande fodral på bara några sekunder.

I hopvikt läge tar Stuff Pack inte mer plats än ett äpple i din packning. Den väger dessutom bara 90 gram. Det gör den perfekt för dig som ska vandra långt eller åka på semester och vill ha med dig en lättare ryggsäck för dagsutflykter.

Bekväm och funktionell

Trots att Ultralight Stuff Pack är en så pass enkel och kompakt ryggsäck är den mycket bekväm att bära tack vare sina Deluxe AirMesh™-bärremmar. Den har också ett reflextryck som ger dig bättre synlighet i mörker.

Vad gäller förvaring har du ett stort huvudfack med dragkedja, en mindre ficka på toppen, en invändig säkerhetsficka samt ett stretchigt sidofack för din vattenflaska. Allt du behöver för en kortare dagstur, med andra ord.

Kort om Osprey

Osprey har blivit ett självklart val bland många friluftsmänniskor i Sverige, men också i övriga världen. I snart fyra decennier har företaget har tillverkat högkvalitativa och innovativa ryggsäckar för vandring, backpackning och vardagsbruk.

Grunden i företaget är att skapa funktionella produkter som är snälla mot både användare, plånbok och miljö. Detta utan att göra avfall på varken komfort eller hållbarhet. Oavsett om du ska ut och vandra eller bara cykelpendla till jobbet är Osprey ett bra val.

Fakta

Kapacitet:18 l
Vikt:90 g
Material:40D Nylon Ripstop
Färger:Grå, lime
DimensionerN/A
Färg

Black, Limon, Toffee Orange, Waterfront Blue

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Osprey Ultralight Stuff Pack hopvikbar ryggsäck”

Du gillar kanske också

You may also like