Springyard SportGrip Runsafe broddar löpning

157 kr

Springyard SportGrip Runsafe är specialutformade broddar för löpare som ger maximalt grepp, samtidigt som du kan prestera bra i spåret. Med ett bra halkskydd kan du fokusera på löpningen och njuta – istället för att oroa dig över att falla på snö och is.

Läs mer
Notera
För outlet-varor gäller ångerrätten enbart i 14 dagar.
Artikelnr: N/A Kategorier: ,
Beskrivning
  • Anpassade för löpning
  • Sex dubbar och mönstrad undersida
  • Passar både distans- och intervallöpning
  • Tight passform för rätt löpkänsla
  • CE-certifierade

Broddar för säker och skön löpning på vintern

Men varför ska du välja just dessa broddar? Finns det inte massa bra halkskydd för löpare? Jo, visst finns det fler, men Springyard är Skandinaviens ledande tillverkare inom området. Du vet att du får produkter som ligger i framkant inom såväl kvalitet och funktion som innovation och hållbarhet.

När du löper vill du så klart ha ett stabilt och bekvämt steg som gör att du kan prestera och njuta av upplevelsen. Med dessa specialanpassade broddar får du ett halkskydd som håller dig säker på snö och is, samtidigt som du kan löpa på ett skönt sätt. Inget vinterunderlag stoppar dig från att ge dig ut i spåret.

Rejäla broddar i naturgummi med dubbar av tungstenkarbid

Broddarna är av naturgummi, och själva dubbarna är av tungstenkarbid (ungefär dubbelt så kraftigt som stål). Båda materialen är slitstarka och tål en hel del, vilket är perfekt för löpning som ofta belastar utrustningen ganska hårt. Dubbarna är dessutom utbytbara om det skulle behövas.

Storlekar, användning och skötsel

Springyard SportGrip Runsafe finns i fyra storlekar:

  • S (35-38)
  • M (38-41)
  • L (41-44)
  • XL (44-47)

Om du ligger på gränsen mellan två storlekar, exempelvis 41, är det oftast bäst att välja det större alternativet, L i detta exempel.

Om du vill hålla broddarna i gott skick är det viktigt att bara använda dem utomhus och undvika att göra det på barmark. Trasiga eller skadade halkskydd ska kasseras. Naturgummi är ett naturmaterial som kan färga av sig på ljusa skor.

Fakta Springyard SportGrip Runsafe

Namn Springyard SportGrip Runsafe
Användningsområde Löpning
Greppfaktor 5 av 5
Material Naturgummi (dubbar i tungstenkarbid)
Certifiering CE-certifiering enligt EU-standard
Storlek

S, M, L, XL

Du gillar kanske också

You may also like