Springyard HeelGrip Walksafe – broddar för hälen

147 kr

Springyard HeelGrip Walksafe är CE-märkta halkskydd som fästs över hälen. De slitstarka broddarna håller dig på fötterna på vinterunderlag så att du kan känna dig säker och undvika halkolyckor. Hälen har även en reflex för ökad synlighet i mörker.

Läs mer
Notera
För outlet-varor gäller ångerrätten enbart i 14 dagar.
Artikelnr: N/A Kategorier: ,
Beskrivning
  • Säkert grepp på is och snö
  • Fyra slitstarka dubbar
  • Enkelt kardborrefäste kring hälen
  • Justerbar passform

Springyard är Skandinaviens ledande tillverkare av halkskydd. Produkterna är innovativa och av hög kvalitet, samtidigt som det finns en stor fokus på miljövänlighet.

Varför broddar vid hälen?

Forskning visar att många fall sker när vi sätter ned hälen på snö eller is. Därför kan det vara mycket bra med ett halkskydd som fästs just där.

Själva dubbarna är av tungstenkarbid, ett mycket slitstarkt material som är ungefär dubbelt så kraftigt som stål. Du kan lita på att broddarna ger ett säkert grepp vid promenader på is och snö.

En annan fördel med HeelGrip Walksafe är att de är mycket behändiga och lätta att ta med sig. De är små och lättviktsmaterialet gör att de även har låg vikt. Alltså är de perfekta att ha med sig i väskan utan att ta för mycket plats eller vara jobbiga att bära på. En skön backup ifall vädret plötsligt skulle växla?

Användning och rengöring

Det är enkelt att sätta på skyddet: du behöver bara trä det på hälen, fästa kardborreremmen över vristen och justera passformen.

Tänk på att Springyard HeelGrip Walksafe endast är gjorda för utomhusbruk. Undvik användning på barmark då det sliter på broddarna.

Gör rent broddarna under rinnande vatten. Trasiga eller skadade halkskydd ska kasseras.

Fakta Springyard HeelGrip Walksafe

Namn Springyard HeelGrip Walksafe
Material TPR (termoplastiskt gummi)
Greppfaktor 4 av 5
Antal dubbar 4 (av tungstenkarbid)
Certifiering CE-märkta
Storlek

S, M, L, XL

Du gillar kanske också

You may also like