Viking Alv Jolly fodrade gummistövlar för de allra minsta

219 kr

Viking Alv Jolly är fodrade gummistövlar för de allra minsta med god passform. De är vattentäta men andas så att barnets fot skyddas på bästa vis. Gjorda av giftfritt naturgummi är detta ett bra val både för barnet och för vår natur.

Läs mer

Swish, kort, faktura eller delbetalning.

Swish
Visa
Mastercard
Artikelnr: N/A Kategorier: , ,
  • Av naturgummi
  • PVC-fria
  • Finns i flera färger och mönster
  • Förstärkt tå
  • Handgjorda
  • Bäst i test gummistövlar!

Miljövänliga och barnvänliga gummistövlar med fint mönster

Det är inte svårt att förstå varför barn tycker om Viking Alv Jolly gummistövlar. Med många färger och det fina bi-mönstret är det lätt att hitta den variant som barnet tycker om. Med favoritfärgen på fötterna blir det extra kul att hoppa i vattenpölar!

Vikings gummistövlar för barn är av giftfritt naturgummi (veganska och PVC-fria) och de sluter tätt till 100% med dubbelförseglade sömmar. Samtidigt kommer stövlarna att andas så att de är bekväma under många timmars lek. Med viktiga reflexdetaljer så är gummistövlarna säkra att leka med även då det skymmer.

Viking Alv gummistövlar är halksäkra

Undersulan på stövlarna har ett mönster som ger ett fint grepp då marken är våt och hal. Dessutom har sulan formats för att passa barnets ergonomi. De är enkla att hoppa, springa och klättra med. Den handgjorda designen är väl genomtänkt för det lilla barnets rörelsemönster.

En innersula som går att plocka ut för rengöring

Det är lätt att hålla gummistöveln ren då den har ett foder av syntetisk textil av polyester som torkar snabbt efter sköljning. Dessutom kan du plocka ur sulan för att torka ännu snabbare. Efter varje användning går det att fräscha upp stövlarna så att de är redo för nästa utflykt i en regnig skog eller kanske till en blöt sandlåda.

Viking fortsätter att leverera kvalitetsskor och stövlar

Det är få svenskar som inte känner till sko-märket Viking från Norge. Det här företaget som har filat på sin stövel- och skodesign sedan 1920-talet. Det som utmärker Viking gummistövlar för barn och vuxna är att de är 100% vattentäta men ändå andas.

Vikings barngummistövlar har vunnit bäst i test och får många fina betyg av användare från nordiska länder och resten av världen.

Fakta om Viking Alv Jolly gummistövlar

Passform Normal till Slim
Foder Polyester
Innersula Polyester
Yttersula Naturgummi
Färger Flera olika
Storlekar 19-34
Mönster Finns med bi-mönster
Färg

Gul, Navy, Röd

Storlek

19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Viking Alv Jolly fodrade gummistövlar för de allra minsta”

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]