Viking Foxy gummistövlar (dam)

533 kr

Viking Foxy är en klassisk gummistövel för damer med bekväm design. Den passar perfekt då du ska vistas utomhus på blöt mark och vill skydda fötterna från vått väder. Den smala passformen är elegant. Dessutom får du en lägre klack som tillsammans med ett halkfritt klackmönster ger dig ett bättre grepp.

Läs mer
Artikelnr: N/A Kategorier: ,
Beskrivning
  • Smal passform
  • Naturgummi
  • PVC-fri
  • Sidospännen
  • Löstagbar innersula
  • Handgjord

Viking Foxy med god passform

Om du längtar efter en smal gummistövel som sitter tätt mot benet kan Foxy från Viking vara rätt val för dig. Den här modellen har en smal design som går högt upp till mitten av vaden. Det går också att dra åt med ett spänne så att stöveln sitter precis som du vill ha den.

Spännet har en enkel form som gör det möjligt att dra åt med en hand. I och med den goda passformen kan du använda Viking Foxy gummistövlar för leriga promenader i skogen såväl som dagar då du rör dig över blöt asfalt i stan.

Vattentäta gummistövlar med gott om luft för foten

Med Viking Foxy damgummistövlar kan du lita på att du slipper få blöta fötter. Det här är gummistövlar som är 100% vattentäta men som ändå andas. Dessutom är naturgummit utan PVC. Det här är giftfria gummistövlar som du kan känna dig helt bekväm i.

Plocka loss innersulan och skölj fodret

I Foxy gummistövel finns det ett mjukt polyesterfoder som ökar komforten. Efter användning kan du skölja av hela stöveln för att få den ren igen. Du plockar ut foder, socka och innersula och låter dessa torka innan du sätter in igen. På så vis kan du säkra att dina Foxy gummistövlar förblir snygga och fräscha!

Norska Viking tillverkar prisbelönta gummistövlar

Viking har försett världen med vattentäta gummistövlar sedan deras gummifabrik lanserades år 1920. Deras design har vunnit priser och efterfrågas av vuxna och barn från många olika länder. Sedan starten har företaget satsat på att designa kvalitetsskor som är handgjorda och av säkert naturgummi.

Deras gummistövlar är gjorda för att användas av proffs för jakt och sport i blöta marker såväl som av helt vanliga användare som vill ha halksäkra skor för blöta trottoarer. Viking Foxy har en design som passar särskilt bra för vardagen men också för utflykter där fot och nedre delen av vaden behöver lite extra skydd mot vatten och smuts.

Fakta om Viking Foxy gummistövlar

PassformNormal
FoderPolyester
InnersulaPolyester
YttersulaNaturgummi
FärgerSvart
Storlekar34-49
MellansulaGummi
Storlek

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42

Du gillar kanske också

You may also like