Bodyguard Dog Defence – överfallsspray mot hundattacker

189 kr

Licensfri och lättanvänd överfallsspray mot hundattacker. Försvara dig mot anfallande hundar och stoppa hundslagsmål. Helt laglig att använda.

Läs mer
Artikelnr: N/A Kategorier: ,
Beskrivning
  • Licensfri försvarsspray mot hundattacker
  • Stoppar även hundslagsmål
  • Lång räckvidd – upp till 4 meter
  • Orsakar irritation i ögon och nos

Effektiv självförsvarsspray mot hundattacker

Bodyguard Dog Defence är en laglig ”pepparspray” för hundattacker. Eftersom den däremot inte innehåller pepparextrakt får du använda den utan tillstånd, så länge detta sker i enlighet med nödvärnslagen.

Med Bodyguard Dog Defence kan du känna dig extra säker om du är rädd för hundar eller om du bara vill ingripa ifall din hund hamnar i ett otäckt slagsmål. Denna självförsvarsspray är enkel att använda och har en räckvidd på mellan 3 – 4 meter.

Bra resultat i många tester

Överfallssprayen innehåller bland annat etanol och mentol som orsakar en kraftig irritation i hundens ögon och nos. Den skapar också en isande effekt för att imitera känslan av kallt vatten.

Tack vare dess desinficerande egenskaper kan du dessutom använda den även om hundarna redan fått skador. Den lämnar inga bestående skador och tvättas enkelt bort med tvål och vatten. Om irritationen kvarstår efter rengöring bör du kontakta veterinär.

I samtliga tester man har gjort med skyddssprayen har den skapat en reaktion som stoppat attacken eller hundslagsmålet omedelbart.

Hur du använder Bodyguard Dog Defence

För att använda Bodyguard Dog Defence behöver du bara lyfta locket och sikta munstycket mot hundens nos eller mitten av hundslagsmålet. Därefter trycker du ner avtryckaren tills du tömt innehållet. Detta tar ungefär 1 sekund.

Tänk på att sprayen inte får användas vid träning eller dressyr. Du bör dessutom inte testa den eftersom det finns risk att du råkar tömma hela innehållet – det går mycket fort.

För vem passar Bodyguard Dog Defence?

Bodyguard Dog Defence är ett bra val för dig som är hundägare och som alltid vill vara förberedd vid ett eventuellt hundslagsmål. Den kan dock vara minst lika fördelaktig för dig som är rädd för hundar och som vill kunna skydda dig eller dina barn mot hundattacker.

Sprayen är stark, enkel att använda och har en lång räckvidd. Den är dessutom tillåten att använda eftersom den inte innehåller pepparextrakt. Tänk dock på att du enbart får använda den vid nödfall.

Fakta

  • Licensfri: Ja
  • Räckvidd: 3–4 meter
  • Innehåll: Vatten, etanol, butan/propan, mentol
  • Volym: 40 ml
  • Vikt: 56 g
  • Hållbarhet: 2 år
Antal

1-pack, 3-pack, 6-pack

Våra favoriter

-30%
Det ursprungliga priset var: 5.475 kr.Det nuvarande priset är: 3.833 kr.
865 kr
1.067 kr
-30%
Det ursprungliga priset var: 877 kr.Det nuvarande priset är: 614 kr.
634 kr