Bodyguard färglös försvarsspray

189 kr

Färglös försvarsspray anpassad för inomhusmiljöer, exempelvis hem, butiker eller fordon. Förblindar angriparen tillfälligt och har en lång räckvidd på upp till 4 meter.

Läs mer
Artikelnr: N/A Kategorier: ,
Beskrivning
 • Ofärgad överfallsspray för inomhusmiljöer
 • Räckvidd på upp till 4 meter
 • Oskadliggör en angripare
 • Lätt att använda
 • Töms snabbt – 1 sekund

Färglös självförsvarsspray för inomhusbruk

Bodyguards färglösa försvarsspray är en laglig ”pepparspray” anpassad för att öka tryggheten i inomhusmiljöer, till exempel i hemmet, bilen eller i butiken. I och med att den saknar färg riskerar den inte att förstöra inredningen.

Skyddsprayen innehåller bland annat alkohol, drivgas och mentol som framkallar en tillfällig ögonirritation hos angriparen. Effekten varar i ungefär 15 – 20 minuter, vilket ger dig tid att fly, ropa på hjälp eller utöva självförsvar.

Eftersom sprayen inte innehåller något pepparextrakt räknas den inte som en traditionell pepparsprej. Den är därmed licensfri och helt laglig.

Enkel och säker att använda

Försvarssprayen är utrustad med samma praktiska ventil och munstycke som Bodyguard Knock Out, vilket gör den extra enkel att använda.

Lockets har en smart utformning som dels minskar risken att använda sprayen oavsiktligt, men som också gör det enklare att sikta rätt i en nödsituation. I uppfällt läge fungerar nämligen locket som ett praktiskt sikte.

Tyngre droppar

Den gel-liknande substansen ger försvarssprayen extra tunga droppar, vilket också gör dem mindre känsliga för vind. Gelen fäster dessutom bättre på angriparen och skapar också ett större obehag.

Munstycket släpper ifrån sig precis rätt mängd gel för att ge en optimal räckvidd på hela 4 meter. Enligt Bodyguard presterar sprayen dock allra bäst vid ett avstånd på maximalt 2,5 meter.

Så använder du Bodyguards färglösa försvarsspray

För att använda Bodyguards färglösa överfallsspray behöver du bara:

 • Lyfta på locket.
 • Sikta mot angriparens ansikte.
 • Trycka ner avtryckaren.

Det höga trycket gör att innehållet töms mycket snabbt, närmare bestämt på bara någon sekund. Därför är det viktigt att du inte testar sprayen. Längsta hållbarhetstid för självförsvarssprayen är 2 år.

Tänk på! Även om Bodyguards färglösa försvarsspray är tillåten att använda får du enbart använda den i enlighet med nödvärnslagen, det vill säga i samband med en nödsituation.

För vem passar Bodyguard färglös försvarsspray?

Om du vill känna dig extra trygg i inomhusmiljöer, till exempel i hemmet eller i bilen, kan Bodyguards färglösa försvarsspray vara en bra investering. Detta är en stark självförsvarsspray som tillfälligt förblindar angripare, vilket ger dig tid att fly.

Eftersom sprayen är färglös behöver du inte vara orolig för att den ska förstöra inredningen. Att den inte har någon färg i sig gör dock att angriparen inte kan identifieras så lätt senare, till exempel av Polisen. Vill du ha en sådan färg kan vi tipsa om Bodyguard Knockout eller självförsvarsfärg med rödfärg.

Ett annat plus är att den är enkel att använda och sikta med samtidigt som den tar minimalt med plats i väskan eller fickan.

Fakta Bodyguard färglös försvarsspray

 • Licensfri: Ja
 • Räckvidd: 4 meter
 • Innehåll: Alkohol, drivgas, mentol, specialämne, gel
 • Volym: 40 ml
 • Vikt: 56 g
 • Hållbarhet: 2 år
Antal

1-pack, 3-pack, 6-pack

Våra favoriter

1.949 kr
-30%
Det ursprungliga priset var: 586 kr.Det nuvarande priset är: 410 kr.
874 kr
386 kr
-30%
Det ursprungliga priset var: 4.999 kr.Det nuvarande priset är: 3.499 kr.
-50%
Det ursprungliga priset var: 3.000 kr.Det nuvarande priset är: 1.500 kr.
1.592 kr
250 kr