Munskydd i tyg – antimikrobisk ansiktsmask, vita

42 kr599 kr

Återanvändningsbara munskydd i tyg (100 % bomull) som sitter bra tack vare justerbara gummiband. Ett mycket snyggare alternativ till munskydd för engångsbruk. Vi har både i vitt och svart tyg.

Läs mer
Artikelnr: N/A Kategorier: ,
Beskrivning

Tygmunskydd i två lager

  • Munskydd i tyg av 100 % bomull från PortWest
  • 2 lager
  • En storlek
  • Återanvändningsbar
  • Antimikrobisk yta – dödar 99,9 % av alla bakterier för att förhindra dålig lukt
  • Justerbara gummiband som spänns runt öronen – bra passform

OBS! Denna produkt klassas precis som alla andra munskydd inte som personlig skyddsutrustning. Vill du skydda dig själv från virus, bakterier, sporer och partiklar behöver du ett andningsskydd. Då rekommenderar vi istället 3M FFP3 andningsskydd Aura.

Skyddar andra

Dessa tygmunskydd ger visst skydd mot droppsmitta, men skyddar (liksom andra munskydd) inte dig som bär det så bra mot luftburen smitta. Däremot är det bra för att minska risken att du smittar andra.

Tänk bara på att fortsätta att hålla avstånd och stanna alltid hemma om du känner dig sjuk!

Praktiskt med munskydd i tyg

Munskydd i tyg av denna typ är mycket praktiska på platser där det finns krav på munskydd i samband med en pandemi. Nu närmast i samband med Corona och Covid-19.

Under Coronapandemin införde en majoritet av världens länder någon form av krav eller rekommendation på att använda munskydd. Det vanliga är att kravet gäller på offentliga platser inomhus och i kollektivtrafiken. Det finns också krav bland många flygbolag att passagerarna ska bära munskydd under resa.

I sådana lägen är ett tygmunskydd ett bra val. De har en skönare känsla än kirurgiska munskydd. Dessutom är de mycket snyggare! Eftersom du kan tvätta ditt skydd i 60 grader slipper du slänga det efter användning – bra för miljön!

Föredrar du kirurgiska munskydd för engångsbruk? Du hittar ett 50 pack med munskydd här.

Antal

25-pack, 2-pack

Du gillar kanske också

You may also like