Marmot Women’s Angel Fire sovsäck

2.498 kr2.698 kr

Marmot Women’s Angel Fire sovsäck är perfekt för dig som vill få lite mer utrymme för rörelse men som ändå vill hålla vikten till ett minimum. Här är den helt nya modellen för 2022!

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Artikelnr: N/A Kategorier: , ,
Beskrivning
  • Varm – sov bekvämt trots flera minusgrader
  • Lätt vikt – enkel att få med sig
  • För henne – designad för kvinnlig anatomi
  • Certifierat ankdun – sov med gott samvete!
  • Ännu bekvämare än föregångaren
  • Dubbla dragkedjor – både höger och vänster
  • Expanderbar för perfekt komfort

Lätt att hålla värmen med nya lätta Marmot Women’s Angel Fire!

Det är riktigt imponerande hur en så lättviktig sovsäck kan erbjuda en så varm sovplats. Marmot har med sin Women’s Angel Fire tagit fram en sovsäck som är utvecklad med tanke på den kvinnliga anatomin. Det betyder att du får rätt stöd och god isolering precis där du behöver den. Angel Fire är extra varm bland annat runt bålen och vid fötterna.

Denna modell har länge varit ett populärt val bland kvinnor och tjejer som ska ut på vandring eller andra äventyr. Denna helt nya version för 2022 innehåller en rad förbättringar för att öka den redan mycket goda komforten.

Anpassningsbar fotbox

Fotboxen har en form som följer dina fötters anatomi och det gör att du slipper frusna tår. Du kan reglera dess storlek så att den passar dina önskemål. Vill du att det ska vara extra bekvämt? Öppna upp lite. Önskar du maximal värme, ja då drar du åt i stället.

Bekväm huva

Huvan är också isolerande och du kan sluta till runt ansiktet med en dragsko om du vill det. Det här ökar värmehållningen markant och gör det lättare att sova gott även då det börjar bli riktigt kallt utomhus. Även här är det en ”rymligare” känsla jämfört med i föregångaren.

Skön sömn även kalla nätter

Marmot Angel Fire har en komforttemperatur på -3 grader. Det är vid den temperaturen som du som dam beräknas kunna sova gott en hel natt utan att frysa. Blir det extremt kallt kommer sovsäcken att skydda dig långt under nollan.

Att säcken klarar så låga temperaturer beror givetvis på fyllningen med certifierat 650+ ankdun. Det är framtaget i enlighet med Responsible Down Standard och har impregnerats för att stå emot vatten på ett fenomenalt sätt.

Angel Fire har blivit en riktig klassiker för att användas från tidig vår till sen höst. Den fungerar givetvis också bra på sommaren, speciellt i det svenska klimatet. Marmot har blivit kända för sina sovsäckar av hög kvalitet och Women’s Angel Fire är inget undantag.

Sov bekvämt med smarta funktioner

Marmot Angel Fire har dubbla dragkedjor (Dual Zip). Du får en extra dragkedja på motsatt sida så det går bra att fälla ner den övre delen om du känner för detta. Bra ifall det blir lite väl varmt och du vill lufta lite. Den övre delen av sovsäcken är vid nog för att du ska få plats med dina skuldror och fri rörelse av dessa på ett bekvämt sätt.

Sovsäcken är gjord i ett nylonmaterial som precis som ankdunen avvisar vatten. Materialet har dock en god andningsförmåga vilket givetvis är viktigt för en god natts sömn i säcken. På insidan av sovsäcken finns det en liten förvaringsficka som du till exempel kan använda för att placera glasögon och en liten ficklampa så att du lätt kommer åt när du vaknar.

Vem kan ha nytta av Marmot Women’s Angel Fire sovsäck?

Om du tycker om att sova på sidan och tycker att det är svårt att göra det i sovsäckar som är för tajta omkring knäna är det här ett bra val för dig. Det finns tillräckligt med utrymme i sovsäcken för att dra upp knäna då du ligger på sidan och det ger hög komfort.

Det här är en sovsäck som klarar minusgrader och det betyder att du kan använda den då du är ute och tältar från tidig vår till sen höst. Kanske kan du även använda den på vintern om det inte är allt för kallt ute.

Fakta

Regular Long
Passar för kroppslängd: 168 cm 183 cm
Packmått: 19 x 41 cm 22 x 46 cm
Komforttemperatur: -3 °C
Lägsta gräns: -9 °C
Extremtemperatur: -28 °C
Vikt: 1270 gram 1330 gram
Material yttre: 20d 100% återvunnen Nylon Ripstop
Material insida: 20d 100% återvunnen Nylon Taffeta
Fyllning: 650+ Fill Power Duck Down ankdun
Storlek

Regular, Long

Du gillar kanske också

You may also like