LifeStraw Go Bottle – flaska med vattenfilter (650ml)

498 kr

Lättanvänd vattenflaska med reningsfilter. LifeStraw har en livslängd på upp till 4000 liter vatten, motsvarande hela vattenbehovet för en människa i fem år. Idealisk för vandring, utlandsresor, campingturer eller nödsituationer.

Läs mer
Beskrivning
  • Lättanvänd filterflaska för rening av dricksvatten
  • Har en livslängd på upp till 4000 liter vatten
  • Rensar bort sand, parasiter, bakterier, kemikalier och mikroplaster
  • Utbytbara filter
  • Innehåller vattenflaska, filter, kork med silikonmunstycke samt karbinfäste

Kompakt filterflaska för påfyllning ur sjöar, vattendrag och kranar

LifeStraw Go Bottles läckagesäkra och smidiga flaska med vattenrening är praktisk att använda vid såväl friluftsaktiviteter som vid nödsituationer. Flaskan finns i två olika storlekar, 650 ml respektive 1 liter, vilket ger ytterligare valmöjligheter för varje persons specifika behov. Flaskan går dessutom utmärkt att göra ren i diskmaskin efter att det utbytbara filtret avlägsnats. Med flaskan medföljer filter, en kork med silikonmunstycke samt en karbin för fäste i packning eller vid bälte.

Vattenrenare med lång livslängd och effektiv rensning

Filterflaskan har utbytbara filter som renar upp till 100 liter vatten vardera, och en total kapacitet på upp till 4000 liter vatten. Detta ger denna vattenrenare en mycket lång livslängd på upp till 5 år. Flaskan är fri från BPA / Bisfenol A, och tar effektivt bort kemikalier, mikroplaster, sand, smuts, bakterier och parasiter.

Go Bottle bidrar till bättre vatten för andra

Efter att ha utvecklat LifeStraw för vattenrening i olika utvecklingsländer har produkterna även etablerats som omtyckta produkter för konsumenter. Företaget bakom LifeStraw har många biståndsarbeten och välgörenhetsprojekt som syftar till att bidra med rening av vatten i områden med stora behov. I arbetet ingår bland annat donering av vattenfilter till skolor.

Fakta LifeStraw Go Bottle

Volym 650 ml
Nettovikt: 240 gram
Certifiering US EPA, NSF 42 & NSF P231
Kapacitet 5 år / 4000 liter
Rening Parasiter, bakterier, smuts, kemikalier, sand och plaster
Reningsnivå 99,999 %
Färg

Genomskinlig, Grå, Grön, Moody Blue, Royal Blue

Du gillar kanske också

You may also like