Tactical Foodpack

Tactical Foodpack är ett estländskt företag som erbjuder frystorkade måltider med högt näringsinnehåll och lång hållbarhet. Idéen bakom

Läs mer

Tactical Foodpack är ett estländskt företag som erbjuder frystorkade måltider med högt näringsinnehåll och lång hållbarhet. Idéen bakom företaget är att skapa stunder av avkoppling och återhämtning med god mat, även i mer krävande förhållanden.

På Beredd.se hittar du ett stort sortiment av produkter från Tactical Foodpack. Perfekt för dig som ska ut på längre vandringar och vill packa lätt.

Så föddes Tactical Foodpack

Idéen till Tactical Foodpack kom från en läkare ur den estländska specialstyrkan. Läkaren möttes ständigt av utmaningar som dagligen satte både hans fysiska och psykiska hälsa på prov.

Måltiderna blev värdefulla stunder för avkoppling tillsammans med kamraterna. Det blev också ett sätt att fylla på batterierna genom att dagdrömma sig hem till familjen. Kamraterna blev ett viktigt stöd, och maten en viktig källa för att fortsätta orka.

Men maten ska inte bara vara ett sätt att fylla på energinivåerna. Den ska också vara god, näringsrik, enkel att tillaga och ha en lång hållbarhet. Och det är just det här som blev grunden till företaget Tactical Foodpack,

Frystorkad mat av hög kvalitet

Tactical Foodpack erbjuder ett stort sortiment av frystorkad mat och nödproviant av högsta kvalitet. Måltiderna innehåller bara naturliga ingredienser och är helt fria från tillsatser. De är dessutom lätta att bära med och minst lika enkla att tillaga.

Det enda du behöver göra är att addera varmt vatten i den återförslutningsbara påsen, stänga igen den och vänta mindre än 10 minuter. Sedan är det bara att röra om och avnjuta maten, direkt ur påsen.

Förutom middagar finns även soppor, mellanmål, frukostar och efterrätter. Många måltider är dessutom helt veganska.

Innovativa lösningar för uppvärmning

Förutom måltider erbjuder Tactical Foodpack även andra smarta hjälpmedel som kan underlätta ute i naturen. Med deras värmepåse kan du till exempel tillaga maten även om du inte har möjlighet att koka upp vatten.

Du kan också köpa till separata värmeelement så att du kan använda värmepåsen flera gånger. De har också en portabel dusch som bara kräver 10 ml vatten. Perfekt om du befinner dig i en situation där du inte har möjlighet att tvätta dig eller om du har fått ett sår.

Föredrar du att värma din mat i ett stormkök eller över öppen eld? Det går utmärkt det också!

Varför välja Tactical Foodpack?

Det finns många bra anledningar att välja produkter från Tactical Foodpack. Här är några av de främsta argumenten:

  • Alltid naturliga ingredienser.Friluftsmat från denna tillverkare består bara av naturliga ingredienser. Här finns inga kemiska tillsatser eller konserveringsmedel.
  • Låg vikt. Måltiderna väger väldigt lite och tar minimalt med plats i utrustningen. Perfekt för dig som vill packa lätt.
  • Goda recept. Tack vare recept inspirerade av flera olika kulturer erbjuder denna tillverkare ett varierat utbud av måltider.
  • Lång hållbarhet. Många av måltiderna går att spara i flera år, vilket gör detta till ett bra val för dig preppar.
  • Erbjuder veganska alternativ. Märket är också bra för dig som är vegan med ett flertal veganska recept.
  • Enkla att tillaga. Det enda du behöver är varmt vatten.

Vanliga frågor och svar

Vilka är Tactical Foodpack?

Tactical Foodpack är ett estländskt företag som tillverkar näringsrika, frystorkade måltider med lång hållbarhet.

Vad erbjuder de?

I sortimentet hittar du allt ifrån grytor och pasta till musli, ägg och gröt. Här finns även ett flertal soppor, mellanmål och efterrätter.

Finns det veganska måltider?

Ja, flera av måltiderna är helt fria från animaliskt innehåll.

Hur värmer jag mat från Tactical Foodpack?

Du behöver bara hälla i varmt vatten i påsen och vänta i ett par minuter. Du kan också använda deras värmepåse med värmeelement för att värma maten, använda stormkök eller värma direkt över brasan.

Läs mindre