Tretorn Arcto Hybrid vinterkängor (unisex)

1.038 kr1.221 kr Rek. pris: 1.299 kr

Tretorn Arcto Hybrid vinterkängor erbjuder funktionalitet och komfort för både män och kvinnor i kallt, vått väder. Idealiska för dig som rör dig utomhus i slask och kyla. Med isolerat foder, stålförstärkt sula och vattentätt naturgummi är dessa kängor både varma och stabila, medan det vikbara skaftet förenklar på- och avtagning.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Beskrivning
  • Isolering och komfort: Tretorn Arcto Hybrid vinterkängor är fodrade med varm fleece laminerat på neoprene som ger utmärkt isolering och komfort även i de kyligaste förhållandena.
  • Stabilitet och skydd: Den stålförstärkta sulan säkerställer stabilitet vid varje steg, samtidigt som förstärkt häl- och tåsektion ger extra skydd och hållbarhet.
  • Funktionell design: Kängan har ett vikbart skaft för enkel på- och avtagning, vilket är optimalt för snabba växlingar in och ut ur skorna i otrevligt väder.
  • Miljövänligt material: Handgjord av FSC-certifierat naturgummi, vilket innebär att både yttersula och andra gummidetaljer är tillverkade av miljövänliga material.
  • Vattentät konstruktionslösning: Tretorn Arcto Hybrid är helt vattentäta och håller fötterna torra samtidigt som de erbjuder hög komfort och värme.

Skötselråd

Du behöver inte impregnera dem, eftersom neoprenet och gummit i sig själv är vattentätt. Handtvätta dina hybridskor i ljummet vatten med en mjuk svamp eller trasa. Använd inga starka rengöringsmedel eller något som innehåller olja eller syra. När man använder skorna kan det bildas kondens inne i skon vilket gör att fodret blir fuktigt, så det är bra att ta ut innersulan för vädring och låta skon torka utan sula fram till nästa användning. Alla Tretorns hybridskor har därför löstagbar innersula.

Färg

Jet Black

Storlek

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42

Du kanske också gillar

3.359 kr
809 kr
1.748 kr
-31%
Outlet
Det ursprungliga priset var: 332 kr.Det nuvarande priset är: 228 kr.
2.092 kr
168 kr