Outwell Ramsgate Green Vineyard campingstol

1.057 kr

Outwell Ramsgate är en stilren campingstol som passar perfekt på stranden såväl som på campingen. Stabil, slittålig, enkel att rengöra och kräver ingen montering.

Läs mer

6 i lager

Denna vara kommer med FRI FRAKT
Artikelnr: BD510GN Kategorier: , , GTIN: 5709388104748
Beskrivning
  • Stabil campingstol
  • Klarar upp till 120 kg
  • Enkel att vika upp och ihop
  • Reglerbart nackstöd

Snygg campingstol med hög komfort

Outwell Ramsgate är en traditionell campingstol som bjuder på hög komfort såväl som på smarta funktioner. Stolen kräver ingen montering, utan fälls upp och ihop på några sekunder.

Du kan dessutom fälla bak stolsryggen med hjälp av armstöden och låsa den på plats.

Den extra höga stolsryggen ger ett bra stöd åt din rygg. Du har också ett reglerbart nackstöd som förbättrar komforten ytterligare. Detta går också bra att ta av helt om du inte vill använda det eller om du vill ta med det som en extrakudde på stranden.

Slittålig och enkel att rengöra

Campingstolen har en stabil ram i pulverlackerat stål och själva sitsen är tillverkad av vävd polyester med en PVC-beläggning. Detta gör stolen slittålig, men också väldigt enkel att rengöra.

Du behöver bara torka av den med en blöt trasa om den blivit smutsig. Självklart tål Outwell Ramsgate även regn, så det gör ingenting om du råkat lämna den ute under en regnskur. Materialet är dessutom snabbtorkande så att du snart ska kunna använda stolen igen.
För vem passar Outwell Ramsgate?

Outwell Ramsgate är en perfekt campingstol för dig som värdesätter komfort och funktion. Den är också slittålig och klarar en belastning upp till 120 kg. Därför kan du vara säker på att den kommer att hålla i många säsonger framöver.

Vikten på närmare 7,5 kg och den relativt stora packstorleken gör den förstås inte optimal att bära med på längre sträckor. Allra bäst passar Outwell Ramsgate på campingen, stranden eller varför inte på tomten.

Fakta

  • Maxbelastning: 120 kg
  • Packstorlek: 65 x 10 x 91 cm
  • Vikt: 7,4 kg

Du gillar kanske också

You may also like