Outwell Sauntons Ocean Blue strandstol

305 kr

Outwell Sauntons Ocean Blue är en praktisk strandstol som passar lika bra för stranden som för campingen. Stolen väger bara 2,8 kg, men klarar trots det en belastning på hela 120 kg.

Läs mer

20 i lager

Artikelnr: BD509BL Kategorier: , , GTIN: 5709388109002
Beskrivning
  • Liten och praktisk strandstol
  • Väger endast 2,8 kg
  • Klarar 120 kg
  • Rejäl stålram

Liten, men stabil strandstol

Med Outwell Sauntons Ocean Blue kan du koppla av på stranden eller vila benen i skogen. Detta är en liten och stilren strandstol som passar bra för de flesta tillfällen i naturen. Stolen kräver ingen montering, utan viks bara ut och ihop – snabbt och enkelt.

Med en vikt på 2,8 kg och en kompakt packstorlek är Outwell Sauntons dessutom enkel att packa med i bilen, men också på motorcykeln.

Rejäla material

Trots att Outwell Sauntons Ocean Blue är en liten och kompakt campingstol är den ändå tillverkad av rejäla material som gör den mycket slittålig.

Sitsen är av vävd polyester och ramen av pulverlackerad stål. Tillsammans gör dessa material att Outwell Sauntons kommer att hålla i många år framöver. Stolen klarar dessutom en belastning på upp till hela 120 kg.

För vem passar Outwell Sauntons?

Outwell Sauntons är ett bra alternativ för dig som vill ha en pålitlig och prisvärd strandstol som är enkel att ta med på utflykten eller campingturen. Stolen passar bra i de flesta situationer och kräver ingen montering.

Den är dessutom bekväm att sitta i och har en fin färg. I och med att den klarar upp till 120 kg kan Outwell Sauntons vara ett extra bra alternativ för dig som väger lite mer. Vissa andra campingstolar och pallar klarar nämligen bara upp till cirka 75 kg.

Fakta

  • Maxbelastning: 120 kg
  • Vikt: 2,8 kg
  • Packmått: 48 x 77 x 4 cm

Du gillar kanske också