Therm-a-Rest Trekker Chair – förvandla liggunderlag till stol

589 kr645 kr

Med Therm-a-Rest Trekker Chair förvandlar du liggunderlaget till en bekväm campingstol på nolltid. Passar de flesta liggunderlag.

Läs mer
Artikelnr: N/A Kategorier: , , ,
Beskrivning

 

  • Omvandlar liggunderlaget till stol
  • Smidigt på campingen
  • Passar både uppblåsbara och självuppblåsande liggunderlag

Gör om liggunderlaget till en campingstol

Therm-a-Rest Trekker Chair är en innovativ lösning som snabbt förvandlar ditt liggunderlag till en skön campingstol. Här behöver du bara vika ihop liggunderlaget och fästa det i anordningen. Sedan är det bara att slå sig ner och vila benen.

Om du prioriterar låg vikt behöver du inte vara orolig – när du inte använder Trekker Chair tar den upp minimalt med plats i utrustningen. Den väger dessutom endast 290/370 gram (beroende på storlek).

Passar de flesta liggunderlag

Trekker Chair passar både uppblåsbara och självuppblåsande liggunderlag från Therm-a-Rest tack vara de justerbara och elastiska banden.

Den kommer dessutom i två olika storlekar som gör det enklare att hitta ett alternativ som passar just ditt liggunderlag.

Slitstarkt och hög maxvikt

Trekker Chair är tillverkad av slitstark 75D Ripstop Polyester som säkerställer att den inte går sönder i första taget. Den har dessutom en hög maxvikt på hela 136 kg, vilket innebär att de flesta kan njuta av en skön paus på campingen eller i skogen.

Fakta

  Regular Large
Bredd: 50,8 cm 63,5 cm
Vikt: 290 gram 370 gram
Maxvikt: 136 kg 136 kg
Material: 75D Ripstop Polyester 75D Ripstop Polyester
Packmått: 10 x 51 cm 15 x 53 cm
Storlek

Regular, Large

Du gillar kanske också

You may also like