super.natural Krissini Beanie mössa i merinoull

348 kr Rek. pris: 649 kr

Mjuk, bredstickad mössa i merinoull med modern design och bekväm passform. Passar lika bra till vardags som i skidbacken.

Läs mer
Notera
För outlet-varor gäller ångerrätten enbart i 14 dagar.
Artikelnr: N/A Kategorier: , , ,
Beskrivning
  • Mössa av merinoull
  • Modern design och skön passform
  • Andningsbar och temperaturreglerande
  • Luktbeständiga egenskaper

Modern mössa av merinoull

Krissini Beanie är en mjuk och varm mössa i merinoull med en modern, bredstickad design. Merinoullen håller huvud och öron varma under årets kallaste dagar. Tack vare den goda andningsförmågan passar Krissini Beanie dock lika bra för mer intensiva aktiviteter.

Utöver det har merinoullen antibakteriella egenskaper, vilket förhindrar att dålig lukt byggs upp inuti mössan. Det gör också att du inte behöver tvätta den lika ofta, men ska du göra det är det handtvätt som gäller. Krissini Beanie tål nämligen inte maskintvätt.

Om super.natural

super.natural grundades 2012 och har blivit ett populärt val bland frilufts- och träningsintresserade människor världen över. I det breda utbudet finner du allt ifrån träningskläder och ytterplagg till underställ, underkläder och tillbehör.

Visionen är att erbjuda praktiska funktionskläder som både är komfortabla, hållbara och enkla att sköta om. Företagets alldeles egna merinoblandning ger varma, andningsbara och slitstarka plagg som torkar snabbt. Många av dem går dessutom att tvätta i maskin.

Fakta

Storlekar: One size
Material: 50% merinoull, 50% polyakryl
Skötselråd: Handtvätt
Färg

Avocado, Oyster Grey, Wine Tasting

Våra favoriter

3.622 kr
-30%
743 kr1.387 kr
299 kr
Outlet
78 kr
151 kr
238 kr
-30%
Det ursprungliga priset var: 196 kr.Det nuvarande priset är: 137 kr.
-30%
Det ursprungliga priset var: 229 kr.Det nuvarande priset är: 160 kr.