Black Diamond Recon Stretch Pro Bibs (herr)

3.031 kr Rek. pris: 5.299 kr

För total komfort då du ska ut i snön så kan du välja Black Diamonds Recon Stretch Pro skidbyxor med hängslen. Dessa vinterbyxor ger ett maximalt skydd mot pudersnö såväl som tö. Tyget är stretchigt och formar sig väl efter din kropp så att du kan röra på dig på ett ledigt och fritt sätt.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Notera
För outlet-varor gäller ångerrätten enbart i 14 dagar.
Beskrivning
  • God värme
  • Tyget andas
  • Justerbara hängslen
  • Lätt att ta på och av
  • Förstärkt knä och bak

Black Diamond Recon Stretch Pro skidbyxor med hängslen

Om du ska spendera en hel dag i snön så är det verkligen klokt att välja skidbyxor som Black Diamond Recon Stretch med hängslen. De är designade för att göra det bekvämt och enkelt för dig att syssla med vintersport.

Tyget ligger i 3-lager och är stretchigt så att du kan röra på dig på ett fritt sätt. Stretchmaterialet har förstärkts med extra tyg över bak och knän. Detta så att du kan lita på hållbarheten men också så att du vågar knäa eller sätta dig ner utomhus utan att det blir blött och kallt.

Varmt men torrt i skidbyxorna

När du åker skidor eller sysslar med annan vintersport så kan det ju bli svettigt. Recon Stretch Pro Bibs byxorna är gjorda för att hålla värmen. Men de har också BD.Dry-tekniken som leder bort fukt från din kropp. Därmed får du värme och torrhet i ett.

Stretchmaterialet kan stretchas i fyra riktningar. Det bidrar till förbättrad rörlighet men också till tyget kan andas på ett effektivare sätt. Notera att du får två fickor på framsidan av bröstet på skidbyxan. Du har djupare fickor med mesh-foder och är gjorda för att hålla saker som din mobiltelefon säkra från vädrets makter.

Skidbyxor med hängslen som är enkla att använda

På framsidan av skidbyxan sitter det en dragkedja. Den är enkel att använda för att ta byxan av och på. Med ett smart spänne kan du snabbt få rätt passform och justera så att skidbyxan sitter perfekt på dig.

Manschetter är liksom sittdelen och knäna förstärkta. Du har också en smart dragkedja nedtill på byxorna för att göra det enklare att få på och av pjäxor. Det går att fästa en snö-kjol i byxorna för att öka det skydd du kan få med en jacka som har detta skydd mot puder- och lössnö.

Black Diamond designar vinterkläder sedan 1965

Black Diamond är ett innovativt amerikanskt företag som sedan 1965 har skapat smarta vinterkläder. De lägger extra stor fokus på hållbara material som dessutom ger dig ett gott stöd för rörlighet. Detta oavsett om du ska ut och klättra eller åka skidor.

Fakta

Material Nylon, elastan
Färger Tundra, svart
Passform Normal
Vikt 903 gram
Storlekar M-XL
Färg

Black, Tundra, BD Orange-Flame Orange, Lime Green-Mountain Forest

Storlek

M, L, XL

Du gillar kanske också

You may also like