Black Diamond Recon Stretch Pro Shell (herr)

3.912 kr Rek. pris: 5.399 kr

Ingen rädsla för pudersnö och kalla vindar då du ger dig ut med Black Diamond Recon Stretch Pro Shell jackan på! Namnet beskriver väl vad det handlar om, nämligen stretchtyg med stretcheffekt i flera riktningar. Fukt och kyla hålls långt från din kropp så att du kan fokusera på skidåkning och bara njuta av utomhuslivet.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Notera
För outlet-varor gäller ångerrätten enbart i 14 dagar.
Beskrivning
  • Smart stretchstruktur
  • 3-lagerstyg
  • Andas
  • Förstärkta partier
  • Hjälmkompatibel

Black Diamond Recon Stretch Pro Shell skidjacka

Med Black Diamond Recon Stretch jackan rör du på dig utan att ens tänka på att du har din skidjacka på. Den följer med dina rörelser på ett naturligt sätt tack vare det smarta stretchtyger som fungerar i fyra riktningar. Dessutom vågar du ta i då denna vinterjacka har förstärkts på flera ställen.

Det finns förstärkning över överarmar, på armbågar såväl som över höfter. Det här är väl genomtänkt. Black Diamond har helt enkelt tagit en titt på var saker som packning, trädgrenar och annat du möter i terrängen kommer att stöta emot din jacka.

Varmt och torrt trots att du svettas

Black Diamond har försett vinterjackan Recon Stretch Pro Shell med det de kallar för BD.Dry. Det är en teknologi som är gjord för att leda fukt från din kropp utan att värmen försvinner. Om det är en stormig dag kommer väder och vind inte att leta sig in under jackan.

Dessutom så slipper du glipor mellan jacka och hjälm då huvan är gjord för att passa över hjälmen. Inuti jackan finns det en snö-kjol som ger dig ytterligare skydd i snön så att lössnö inte kan ta sig upp under jackan. Detta skydd går att plocka bort om du inte behöver det.

Ärmarna har manschetter med kardborre som du kan justera för ytterligare skydd mot väder och vind. Notera fickan som sitter långt upp med dragkedja. Den är praktisk och bra att ha för saker som du vill ta med dig och lätt ha tillgång till.

Black Diamond gör kläder för klättring

Black Diamond har sedan starten fokuserat på kläder som är bra för dig som klättrar och sysslar med utomhussport. De har sin bas i Wasatch-bergen vid Salt Lake City i delstaten Utah i USA. Sedan 1965 har detta företag tagit fram innovativa lösningar för kläder som håller värmen i kallt klimat och som samtidigt är bekväma att röra sig i.

Fakta

Material Nylon, elastan
Färger Grön/svart, grå/svart, blå/svart, tundra
Passform Normal
Vikt 905 gram
Storlekar M-XL
Färg

Black/Tundra, Khaki, Tundra/Amber, Orange/Flame Orange

Storlek

M, L, XL

Du gillar kanske också

You may also like