Marmot Preon Jacket (herr)

653 kr Rek. pris: 1.353 kr

Funktionell herrjacka av Pontetorto-fleece med effektiv fukthantering, hög krage, platta sömmar och flera fickor. Passar perfekt som mellanlager.

Läs mer
Notera
För outlet-varor gäller ångerrätten enbart i 14 dagar.
Beskrivning
  • Av värmande Pontetorto-fleece
  • Effektiv fukthantering
  • Hög krage och vindslå
  • Platta sömmar för bättre komfort
  • Ärmar med tumhål
  • Passform: Athletic (se storleksguide)

Funktionell herrjacka i fleece från Marmot

Preon Jacket är en funktionell jacka från Marmot som passar lika bra under skaljackan som i skidbacken. Jackan är tillverkad av Pontetorto-fleece, ett värmande och andningsbart material bestående av mestadels återvunnen polyester samt elastan.

Fleecejackan transporterar effektivt bort fukt från kroppen för att hålla dig varm och torr, även under mer intensiva aktiviteter i lägre temperaturer. Det stretchiga tyget ger dig dessutom en kroppsnära passform och därmed full rörelsefrihet.

Även de platta sömmarna kring axlarna bidrar till ökad komfort, inte minst eftersom de förhindrar skav från tunga ryggsäckar.

Jacka med platta sömmar och många fickor

För ett extra bra skydd mot vind och väta har Preon Jacket en medelhög krage och en vindslå. Ärmarna på jackan har dessutom praktiska tumhål, perfekt för att värma handflatorna om du glömt handskarna hemma.

Preon Jacket är också utrustad med tre blixtlåsförsedda fickor, två på vardera sida och en på bröstet, där du kan förvara mobil, nycklar eller andra viktiga prylar.

Varför funktionskläder från Marmot?

Amerikanska Marmot grundades 1974 av Eric Reynolds och Dave Huntley, två studenter med ett brinnande intresse för friluftsliv. De första prototyperna i form av västar, tröjor, parkasjackor och sovsäckar tillverkades faktiskt på elevernas eget studentrum.

Sedan 1970-talet har företaget blomstrat och deras produkter har blivit populära bland friluftsmänniskor världen över. Idag tillverkar Marmot funktionskläder av olika slag, men också sovsäckar, tält och väskor.

Fakta

Vikt: 380 g
Material: Återvunnen polyester, elastan
Säsong: Året runt
Storlekar: S – XL
Färger: Black, Arctic Navy
Passform: Athletic
Färg

Arctic Navy, Black, Foliage

Storlek

S, M, L, XL, XXL

Du gillar kanske också

You may also like