Fällkniven CC4 keramiskt kombinationsbryne

203 kr Rek. pris: 225 kr

Kombinationsbryne med två keramiska stenar för finskärpning av knivar. Kräver ingen olja eller vatten. Läderfodral ingår.

Läs mer

2 i lager

Artikelnr: BD567SRZZ Kategori: GTIN: 7340101503158
Beskrivning
  • Två keramiska stenar
  • Ingen olja eller vatten
  • Enkel rengöring
  • Fodral medföljer

Kombinationsbryne med läderfodral

Fällkniven CC4 är ett lättanvänt kombinationsbryne för finskärpning av alla sorters knivar. Brynet består av två keramiska stenar: en vit med 0,1 mikron och en mörkgrå med syntetiska safirer och 1 mikron.

Förutom att göra hålla din kniv sylvass kommer stenarna att förbi vassa även när de nöts ut. Stenarna kräver dessutom varken olja eller vatten, men bör rengöras regelbundet med vatten och tvål.

Läderfodral ingår

Vid köp av CC4 får du även med ett snyggt läderfodral som du kan förvara brynet i när du inte använder det. Det går också bra att använda baksidan av fodralet som läderstopp för finpolering av kniveggen.

Ett bra alternativ till CC4 är Fällkniven DC4 som också är ett kombinationsbryne med en sida av diamant och en av keramik. Perfekt för slipning av alla möjliga sorters knivar.

Kort om Fällkniven

Fällkniven grundades 1984 och är ett svenskt företag som tillverkar knivar i världsklass. Här kan du utforska ett brett sortiment av hållbara kvalitetsknivar, både slidknivar och fällknivar, köksknivar och brynen för slipning.

Idag är Fällkniven en Kunglig Hovleverantör och deras knivmodell F1 är en del av det svenska flygvapnets utrustning. Det är bevis nog på att Fällkniven tillverkar produkter av högsta möjliga kvalitet.

Fakta

  • Mått: 32 x 100 mm
  • Vikt: 51 g

Du gillar kanske också