Ledlenser NEO6R laddningsbar pannlampa

404 kr

En av de minsta och smidigaste, uppladdningsbara pannlamporna på marknaden. Med 240 lumen och en vikt på endast 95 gram får du mycket pannlampa i ett litet och lätt format. Lämplig att ha i beredskap vid behov eller vid lättare arbeten i mörkret.

Läs mer
Beskrivning
  • 240 lumen
  • 95 gram
  • Rött ljus bakåt
  • Separat batteripack bak
  • Varning för lågt batteri

Pannlampa med 240 lumen i liten förpackning

Det är ofta som det behövs mer ljus, till exempel i en mörk vrå i källaren, när du ska renovera eller när du ska ut på kvällspromenaden med hunden. Led Lensers NEO6R går lätt att ha i fickan tack vare den lilla storleken. Batteriet laddas med mini–USB och är alltid redo att användas när du behöver den.

Två ljusstyrkor för batteribesparing och arbetsljus

Med två ljusstyrkor kan du välja mellan den svagare och batteribesparande styrkan inomhus eller när du behöver läsa kartan. Den starkare inställningen ger en ljus med en bred ljuskägla som lyser upp till 130 meter.

Rött ljus och varning för lågt batteri för säkerheten

Att ha en röd diod som lyser bakåt gör att andra lätt kan få syn dig även bakifrån. Det ökar synbarheten och säkerheten när du tillexempel rör dig i trafiken. Första batterivarningen kommer redan en timme innan det är slut på batteri. Det ger dig gott om tid att ta dig hem och lägga pannlampan på laddning innan den är slut.

Ledlenser – tysk kvalité sedan 1992

Utanför Düsseldorf i västra Tyskland ligger Ledlensers huvudkontor. Här arbetar runt 150 personer med att utveckla och forska på pannlampor och ficklampor med LED-teknik. Företaget satsade redan vid starten 1992 på kvalité och användarvänlighet. Det har lett dem till att idag vara ett av de världsledande märkena inom bärbar belysning.

Fakta Ledlenser NEO6R

Ljusstyrka: 240 lumen
Batteri: Li-ion
Batteritid: Upp till 40 timmar beroende på ljusläge
Uppladdningsbar: Ja
Vikt: 95 gram
Vatten- och dammskydd: IP54
Funktioner: 240 lumen, två ljusstyrkor, röd diod bakåt, laddbart batteri, mini-USB
Färg

Blå, Grön, Rosa

Du gillar kanske också