Osprey Farpoint Daypack – ultralätt dagsryggsäck 15 L (herr)

685 kr

Lätt och kompakt dagsryggsäck med justerbar passform och kapacitet på 15 liter. Går att montera på ryggsäckar ur Ospreys Farpoint-serie.

Läs mer

Swish, kort, faktura eller delbetalning.

Swish
Visa
Mastercard
  • Ultralätt dagsryggsäck
  • Rymmer 15 liter
  • Monterbar på Farpoint-ryggsäckar
  • Smarta organiseringsfack

Ultralätt dagsryggsäck

Farpoint Daypack är en ultralätt dagsryggsäck som rymmer 15 liter. Med en vikt på endast 0,54 kg är den lätt att bära med på kortare dagsutflykter. Här finns ett flertal smarta förvaringsfickor som gör det enkelt att organisera dina viktigaste prylar.

Likt övriga ryggsäckar ur Ospreys Farpoint-serie är den här modellen utrustad med en justerbar ryggpanel och ett höftbälte i stretch för en optimal passform. Här finns även breda, reglerbara axelremmar samt ett bröstbälte för extra komfort.

Går att montera på andra ryggsäckar

En viktig finess med Farpoint Daypack är att den går att montera på övriga ryggsäckar ur Ospreys Farpoint-serie. Perfekt om du ska ut på en längre vandring och vill ha tillgång till en mindre ryggsäck för kortare utflykter eller för dina värdesaker.

Kort om Osprey

Den amerikanska ryggsäckstillverkaren Osprey startade sin verksamhet i mitten av 1970-talet när grundaren Mike Pfotenhauer sydde sin första ryggsäck för hand. Med åren har varumärket blivit ett självklart val bland campare, vandrare och resenärer världen över.

Osprey erbjuder ett brett utbud av ryggsäckar anpassade för både friluftsliv och vardagsanvändning. Samtliga modeller är tillverkade med användaren i åtanke och är justerbara för att passa olika kroppstyper.

Vill du ha en pålitlig och praktisk ryggsäck av hög kvalitet kan Osprey vara ett passande alternativ.

Fakta Osprey Farpoint Daypack

Kapacitet:15 l
Vikt:0,54 kg
Storlek:28 x 47 x 20 cm
Material:Nylon
Färger:Grön, svart, blå
Färg

Blå, Grön, Svart

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Osprey Farpoint Daypack – ultralätt dagsryggsäck 15 L (herr)”

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]