Osprey Hikelite 26 L dagsryggsäck (unisex)

933 kr Rek. pris: 1.250 kr

Lätt och enkel dagsryggsäck från Osprey i unisexmodell med integrerat regnskydd och komfortabelt bärsystem. Perfekt för enklare dagsturer i skog och mark eller som vardagsryggsäck.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Beskrivning
  • Lätt – väger bara 740 gram
  • Integrerat regnskydd
  • Löstagbart höftbälte
  • Många smarta fack

Enkel men effektiv dagsryggsäck

Hikelike 26 är en enkel och lätt ryggsäck från Osprey som passar utmärkt för kortare dagsturer eller som vardagsryggsäck. Med en volym på 26 liter får du plats med den nödvändigaste utrustningen och det slitstarka materialet ger ryggsäcken en lång hållbarhet.

Det komfortabla bärsystemet gör Hikelike 26 skön att bära, även om du packar tungt. Den formsprutade AirSpeed™-ryggpanelen ger dels stöd, men håller dig också sval i varmare klimat. Du har även en bröstrem och ett löstagbart höftbälte för extra komfort.

Många praktiska funktioner

Förutom att vara bekväm att bära är Hikelike 26 utrustad med flera praktiska funktioner. I botten av ryggsäcken har du till exempel ett integrerat regnskydd som går att ta av helt. Du har också två PowerMesh™-fickor på sidorna som passar perfekt för vattenflaskor.

Här finns även en repfri ficka, perfekt för förvaring av mobil, solglasögon och annat ömtåligt, samt en stor främre ficka som passar bra för exempelvis extra ombyte. Den övre kompressionsremmen fungerar dessutom som en fästpunkt för dina vandringsstavar.

Varför välja Osprey?

När det gäller ryggsäckar för friluftsliv har Osprey blivit det självklara valet bland många vandrare, campare och backpackers världen över. Varumärket har funnits sedan mitten av 1970-talet och har sedan dess både förfinat och breddat sin produktion.

Idag erbjuder Osprey främst friluftsryggsäckar, men även ryggsäckar för vardagsbruk, resor och pendling ryms i sortimentet. Oavsett aktivitet är Osprey är ett bra val för dig som värdesätter kvalitet, hållbarhet, komfort och funktionalitet.

Fakta

Kapacitet: 26 l
Vikt: 0,74 kg
Storlek: 28 x 48 x 28 cm
Material: 100D Nylon Mini Diamond Shadow
Färger: Grå, svart, grön
Färg

Black, Atlas Blue, Escapade Green, Koi Orange/Blue Venture, Pine Leaf Green, Rattan Print/Rocky Brook, Sangria Red, Silver Lining, Tan Concrete

Du gillar kanske också

You may also like