Sandqvist Mountain Hike vandringsryggsäck

2.494 kr

Stor och funktionell vandringsryggsäck av helt veganska och återvunna material med 40 liters kapacitet. Många praktiska fickor, fästpunkter och kompressionsremmar.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Beskrivning
  • Kapacitet på 40 liter
  • Av återvunna och veganska material
  • Ergonomisk ryggplatta
  • Bröstrem och brett höftbälte
  • Många praktiska fästpunkter och fickor

Sandqvist Mountain Hike – Vegansk och rymlig vandringsryggsäck

Mountain Hike är en stilren vandringsryggsäck för dig som värdesätter kvalitet, komfort och hållbarhet. Ryggsäcken är tillverkad av 100 procent återvunna material och är dessutom helt vegansk. Utsidan är av slitstarkt och lättviktigt nylon och insidan av polyester.

Beroende på om du fyller topplocket eller inte har Mountain Hike en kapacitet på mellan 30 – 40 liter. Den passar därmed bra för lite längre turer i lite varmare klimat alternativt kortare turer i vinterklimat som kräver mer packning.

Med hjälp av kompressionsremmarna på utsidan kan du dessutom komprimera packning som tar upp mycket plats, exempelvis kläder.

Utmärkt komfort och förvaring

För optimal komfort är Mountain Hike utrustad med en ergonomiskt utformad ryggplatta och vadderade axelremmar som du enkelt justerar efter behov. Du har även en bröstrem för extra stabilitet samt ett brett höftbälte som avlastar rygg och nacke när du bär tungt.

Vad gäller förvaring har du förutom huvudfacket ett stort utrymme i topplocket som ger dig 10 liters extra kapacitet. Du har även flera smarta fickor för exempelvis vattenflaskor, fästpunkter för muggar, kompass eller vandringsstavar samt ett 15” laptopfack.

Kvalitativa ryggsäckar från Sandqvist

Sandqvist är ett bra val för dig som är ute efter funktionella och moderna väskor som samtidigt är snälla mot miljön. Företaget, som grundades 2004, använder nämligen enbart hållbara material i sin produktion och arbetar ständigt för att minska sitt klimatavtryck.

Sortimentet består av ryggsäckar för vardagsbruk och vandring, handväskor, portföljer, tote bags, plånböcker och andra accessoarer. Sandqvist erbjuder full transparens vad gäller sin produktionskedja, så att du enkelt ska kunna ta reda på hur de olika produkterna framställs.

Skötsel och hållbarhet

Mountain Hike är tillverkad av 100 procent återvunnen regen® ROBIC nylon från produktionsavfall. Materialet har en god resistens mot slitage och har dessutom behandlats med en vattenavvisande dwr-beläggning. Fodret är av 100 procent återvunnen polyester.

Om du får fläckar på tyget bör du punktbehandla dem eftersom ryggsäcken inte tål maskintvätt. Testa gärna Sandqvists egna materialvårdsprodukter om du vill förlänga ryggsäckens livslängd.

Fakta Sandqvist Mountain Hike

Kapacitet: 40 liter
Material: Nylon, polyester
Vikt: 1,21 kg
Dragkedja: Ingen dragkedja
Färg: Grön, svart
Färg

Grön, Svart

Du gillar kanske också

You may also like