Sandqvist Valley Hike funktionell dagsryggsäck

1.683 kr

Funktionell och ergonomisk dagsryggsäck av återvunna material med en two-way rolltop och kapacitet på upp till 23 liter. Lämplig för veganer då den är helt fri från djurprodukter.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Beskrivning
  • Vegansk – Fri från animaliska material
  • Slitstark – Av återvunnen nylon
  • Praktisk öppning – Two-way rolltop
  • Rymlig – Rymmer upp till 23 liter
  • Komfortabel – Ergonomisk ryggplatta

Sandqvist Valley Hike – Funktionell ryggsäck för kortare turer

Valley Hike är en rymlig och komfortabel ryggsäck från Sandqvist som passar utmärkt för lite kortare dagsturer eller som en mer funktionell vardagsryggsäck. Modellen är tillverkad av återvunnen nylon och polyester, vilket gör den både lätt, slitstark och även helt vegansk.

Öppningen består av en praktisk two-way rolltop som du fäster med ett buckle-spänne, antingen i toppen eller på vardera sida av ryggsäcken. Det ger dig möjlighet att få plats med mellan 16 – 23 liter packning.

Komfortabel och praktisk

För bästa möjliga bärkomfort är Valley Hike utrustad med en ergonomisk och ventilerande ryggpanel. Den ger dig ett bra stöd samtidigt som den håller dig sval under varmare dagar. Du har även justerbara axelremmar samt en avtagbar höft- och bröstrem för extra avlastning.

I Valley Hike får du plats med det mesta du kan tänkas behöva till vardags, på resan eller utflykten. Förutom det stora huvudfacket har du till exempel ett 13” laptopfack, fästpunkter för mindre utrustning, innerfickor samt två rymliga sidofickor.

Sandqvist tillverkar miljövänliga ryggsäckar

Det svenska företaget Sandqvist grundades 2004 med målet att skapa ryggsäckar och väskor som tilltalar både fashionabla och miljömedvetna användare. Företagets produkter har snabbt blivit populära världen över och används både till vardags, på jobbet och i vildmarken.

I det breda och varierade produktsortimentet hittar du allt ifrån vardagsryggsäckar, vandringsryggsäckar och weekendväskor till handväskor och portföljer, alla tillverkade med miljön i åtanke. Läs gärna mer om Sandqvists hållbarhetsarbete på deras hemsida.

Skötsel och hållbarhet

Valley Hike är tillverkad av 100 procent återvunnen 420D MIPAN regen® ROBIC som kommer från postindustriellt avfall. Nylongarnet är både slitstarkt och lättviktigt samtidigt som framställningen kräver mindre resurser jämfört med traditionell nylon.

Ryggsäckens yttre material är dessutom behandlat med en dwr coating som skapar en vattenavvisande hinna. Perfekt för regnigare dagar. Fodret är av 100 procent polyester från återvunna PET-flaskor.

Värt att nämna är att Valley Hike inte tål maskintvätt. Därför är det viktigt att punktbehandla fläckar för att bibehålla ryggsäckens egenskaper.

Fakta Sandqvist Valley Hike

Kapacitet: 23 liter
Material: Nylon, polyester
Vikt: 0,7 kg
Dragkedja: Ingen dragkedja
Färg: Grön, navy, svart
Färg

Grön, Navy, Svart

Våra favoriter

453 kr
-50%
Det ursprungliga priset var: 633 kr.Det nuvarande priset är: 317 kr.
Outlet
1.000 kr
-50%
Det ursprungliga priset var: 384 kr.Det nuvarande priset är: 192 kr.
-40%
Det ursprungliga priset var: 589 kr.Det nuvarande priset är: 353 kr.
Outlet
310 kr
253 kr
-50%
Det ursprungliga priset var: 292 kr.Det nuvarande priset är: 146 kr.