Tretorn Sarek 72 klassiska vandringsstövlar (unisex)

998 kr

Klassik gummistövel av naturgummi i unisexmodell med vikbart skaft, stabil mellansula i trä och uppdaterad passform för längre vandringar.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Beskrivning
  • Klassisk gummistövel i unisexmodell
  • Uppdaterad passform med ökad komfort
  • Vikbart skaft för optimal ventilation
  • Enkel att ta på och av
  • Stabil med bra grepp

Traditionell gummistövel i naturgummi

Sarek 72 är en uppdaterad version av den tidlösa vandringsstöveln Sarek som Tretorn lanserade 1972. Stöveln har fått en uppdaterad passform som gör den skön att bära även under längre vandringar och ett vikbart skaft som ökar ventilationsmöjligheterna.

Utöver det har du en mellansula i trä och en förstärkt hälkappa som bidrar med extra stabilitet, vilket tillsammans med den rejäla gummisulan ger dig bra grepp på de flesta underlag. Du har även en praktiskt heelkicker som gör stöveln enkel att ta av och på.

Hur du sköter om Tretorn Sarek 72

För att skydda dina gummistövlar bör du tvätta av dem regelbundet med ljummet vatten, mild tvål och en mjuk tvättsvamp. Du bör också förvara dem i en sval och mörk miljö samt applicera en silikonlösning för att bevara gummits naturliga glans och elasticitet.

Vilka är Tretorn?

Tretorn grundades 1891 i Helsingborg och är numera en av Sveriges främsta tillverkare av ytterkläder och skor. I det breda produktutbudet hittar du allt ifrån regn- och vinterjackor till gummistövlar, vinterskor och accessoarer, alla anpassade för den skandinaviska klimatet.

Fakta om Tretorn Sarek 72

Foder: Polyester
Yttersula: Gummi
Innersula: 4 mm EVA
Storlekar: 36 – 47
Storlek

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47

Våra favoriter

3.912 kr
683 kr
-40%
Det ursprungliga priset var: 909 kr.Det nuvarande priset är: 545 kr.
1.994 kr
1.649 kr
541 kr