Marmot Thor 2P – 4 säsongstält

11.694 kr

Marmot Thor 2P är ett rymligt vintertält för två personer som går att använda året om och som tål extrema väder.

Läs mer

1 i lager

Denna vara kommer med FRI FRAKT
Artikelnr: BD334TH2P Kategorier: , , , GTIN: 785562292666
Beskrivning
 • Tält för 4 säsonger
 • Robust konstruktion
 • Två absider för förvaring
 • Två D-dörrar

Tvåmannatält för extremt väder

Thor 2P ingår i Marmots serie Mountain Pro och är ett kupoltält för två personer. Tältet är anpassat för 4 säsonger, vilket betyder att det är lämpat för vintercamping. De slittåliga materialen tål kyla såväl som regn. Yttertält och golv har heltejpade sömmar och en vattenpelare på 1800 mm respektive 5000 mm.

Tält som tål mycket hårda vindar

Tältets robusta konstruktion gör det dessutom extremt stabilt vid kraftiga vindar. Därmed är Thor 2P ett bra tält för baslägret vid toppturer. Det är dessutom enkelt att slå upp och väger 4,6 kg. Packstorleken är 72 x 22 cm.

Gott om utrymme

Marmot Thor 2P är ett rymligt tvåmannatält med en golvyta på 3,4 m2. Takhöjden är god och det är enkelt att ta sig in och ut via de två stora D-dörrarna. Dörrarna har dessutom två lager, varav ett i mesh, som förbättrar ventilationen under sommaren.

Tältet har två stora absider med en golvyta på 0,7 m2. Här kan du förvara utrustning och packning under campingturen. På så sätt slipper den ta upp plats inuti tältet. Thor 2P har dessutom flera smarta förvaringsfickor inuti tältet. Dessa kan du använda för att organisera och förvara mindre prylar.

God funktionalitet

Thor 2P är utvecklat av bergsbestigare och klättrare som försett tältet med funktioner som kan underlätta användningen. Här finns till exempel flera ljusreflekterande punkter som gör tältet enkelt att upptäcka i naturen. Det har även tysta dragkedjor för en bättre sömn.

Footprint ingår inte, utan det måste du köpa till separat. Här hittar du footprint till Thor 2P. Vi rekommenderar att du gör det för att förlänga tältets livslängd. Du får däremot med ett reparationskit som du kan använda för att åtgärda enklare skador under vandringen.

För vem passar Marmot Thor 2P?

Om du har höga krav på vädertålighet kan Marmot Thor 2P vara ett bra alternativ. Detta kupoltält är anpassat för 4 säsonger och passar därför utmärkt för vintercamping. Den rejäla konstruktionen och de tåliga materialen gör att det står emot både vind, kyla och regn.

Eftersom tältet består av två separata dukar kan du dessutom enbart använda innertältet under sommaren för bättre ventilation. Därmed är Thor 2P ett bra tält för dig som vill kunna campa med hög komfort året om – men allra bäst är det på vintern.

Fakta

 • Golvyta 3,4 m2
 • För två personer
 • Två dörrar
 • Packad vikt 4,6 kg
 • Packad storlek 72 x 22 cm
 • Vestibul-yta 0,7 m2, 0,7 m2
 • Tält för fyra årstider

 

 

Du gillar kanske också

You may also like