Marmot Thor 3P – tremannatält för 4 säsonger

10.295 kr

Thor 3P är ett funktionellt och rymligt tremannatält som klarar av de mest extrema väderförhållanden – från kraftiga vindar till snöfall.

Läs mer


Denna vara kommer med FRI FRAKT

1 i lager

Swish, kort, faktura eller delbetalning.

Artikelnr: BD333TH3P Kategorier: , , GTIN: 889169900167

 • Tält för tre personer
 • Gott om förvaring
 • Två absider
 • Heltejpade sömmar

Pålitligt tremannatält för 4 säsonger

Thor 3P från Marmot är ett stabilt och vädertåligt tremannatält. Tältet är anpassat för fyra säsonger, vilket innebär att det går bra att använda på sommaren såväl som på vintern. Den robusta konstruktionen och högkvalitativa materialen gör att tältet klarar mer krävande väderförhållanden.

Ytterduken är tillverkad av stark 40D ripstop-nylon med en vattenpelare på 1800 mm. Även golvet är slittåligt och har en vattenpelare på 10 000 mm. Sömmarna är dessutom heltejpade för ännu bättre vattenresistens.

Enkelt att slå upp

Det är inga problem att slå upp tältet om himlen plötsligt skulle öppna sig. Pålarna har nämligen en identisk längd för enklare uppslagning. Två stora D-dörrar gör det enkelt för sällskapet att ta sig in och ur tältet.

Tältet har också två rymliga absider. I dem kan ni förvara större utrustning så att den inte tar upp värdefull plats inne i tältet. För mindre prylar kan du använda någon av de förvaringsfickor som finns inuti tältet.

Det finns även en särskild ficka i vilken du kan lägga en fick- eller pannlampa. På så sätt kan du enkelt lysa upp insidan av tältet när mörkret faller.

Flera smarta funktioner

Precis som många andra tält från Marmot är Thor 3P utrustat med flera smarta funktioner. Till exempel är dragkedjorna ljudlösa, vilket gör att de inte stör dina övriga i tältet om du måste ut mitt i natten.

Tältet har dessutom flera ljusreflekterande punkter som gör det enklare att upptäcka i terrängen. Footprint ingår inte i köpet. Däremot får du med ett reparationskit för tält som du kan använda för att åtgärda enklare skador.

För vem passar Marmot Thor 3P?

Thor 3P är ett passande tält för dig som planerar att tälta i mer krävande väderförhållanden. Tältet är nämligen anpassat för fyra säsonger och passar utmärkt som vintertält. Det betyder att det klarar allt ifrån snö och regn till kraftiga vindar. Det är dessutom snabbt att slå upp om regnet plötsligt skulle börja falla.

Det kan också vara ett bra val för dig som vill ha ett relativt lättviktigt tält. Thor 3P väger inte mer än 5,1 kg, trots sin storlek och den rejäla konstruktionen. Du får dessutom gott om förvaringsutrymmen för att hålla sovytan fri från prylar.

Fakta

 • Golvyta 4,5 m2
 • För tre personer
 • Två dörrar
 • Packad vikt 5,1 kg
 • Packad storlek 72 x 24 cm
 • Vestibul-yta 0,9 m2, 0,9 m2
 • För fyra årstider
 • Typ av tält: Kupoltält

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Marmot Thor 3P – tremannatält för 4 säsonger”

Beredd – Överlevnad – Äventyr

Beredd – din webbshop med det bästa inom friluftsliv, camping & prepping.

KONTAKT / KUNDTJÄNST

9-16 vardagar
info@beredd.se

076-259 54 07

Org nr: 559277-5265
Always Ready Sweden AB
Rökerigatan 19, 121 62
Johanneshov