Easy Camp Alicante 600 Twin tunneltält för 6 personer

4.112 kr Rek. pris: 5.450 kr

Upptäck det rymliga Alicante 600 Twin Tunneltältet från Easy Camp – en dröm för solälskande familjer och vänner! Med plats för 6 personer, SleepTight+väggar för sovmorgnar och en uppställningtid på knappa 28 minuter, är detta tält perfekt för avslappnande campingturer. Dess vattenpelare på 3000 mm och WeatherGuard-teknologi garanterar torra och bekväma äventyr. Njut av sommarens utekvällar med detta lätta, luftiga och stabila tält. Idealiskt för den aktiva familjen eller gruppen på utflykt!

Läs mer

1 i lager

Denna vara kommer med FRI FRAKT
Artikelnr: SS24-166-GR-6 Kategorier: , , , , , GTIN: 5709388135230
Beskrivning
  • Materialresistens: Yttertältet är tillverkat av ett WeatherGuard 3000-material, 185T polyester som är PU-belagt och brandhämmande samt med en vattenpelare på 3000 mm och tejpade sömmar för ökad tålighet mot regn och väderförhållanden.
  • Stänger och ventiler: Tältet har EnduraFlex stänger av glasfiber som ger en stabil och hållbar struktur. Det erbjuder även bra luftcirkulation genom hela tältet för en mer komfortabel campingupplevelse.
  • Tilläggsfunktioner: Det finns flera praktiska funktioner, såsom en bakre ingång för enkel tillgång, ståhöjd i allrummet, en uteplats med avtagbart golv, fönster med gardiner för privatliv, samt förvaringsfickor och lamppunkt för bekvämlighet.
  • Skötsel: För att förlänga tältets livslängd, rekommenderas det att skydda tältet från långvarig exponering för UV-strålar och att notera att det inte är utformat för permanent användning. Dessutom kan exponering för saltvattenmiljöer accelerera slitage på både tyger och metallkomponenter.
  • Låg vikt:  17,4 kg
https://youtu.be/1ZNzYZOmsuY
https://youtu.be/Tem6Dgx9vdk
Färg

Light Grey & Dark Blue

Du gillar kanske också