Black Diamond First Light Stretch Hoody softshelljacka (herr)

Det ursprungliga priset var: 2.319 kr.Det nuvarande priset är: 1.160 kr.

En mellantjock herrjacka med många användningsområden. Den är varm, vattenavvisande och ventilerar. Väl genomtänkta materialval i samtliga lager gör den till en jacka med hög prestanda som håller vad den lovar.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Beskrivning
  • Vattenavvisande och varm
  • Andas och transporterar bort fukt
  • Smidig och flexibel tack vare Schoeller-stretch
  • Lätt att packa i sin egen ficka
  • Huva med elastisk öppning, passar över klätterhjälm

En jacka som håller vad den lovar

Inte för varm och inte för kall. Black Diamond First Light Stretch Hoody softshelljacka är sådär precis lagom – utan att vara tråkig. Den har mycket att erbjuda!
Ytterlagret i Lightweight Schoeller® är behandlat med DWR (dual water repellent) som gör den här softshelljackan mycket vattenavvisande. Självklart är behandlingen PFC-fri, alltså utan ohälsosamma flourkarboner som annars ofta finns i vatten- och smutsavvisande finishar.

Fyllningen i PrimaLoft® Silver Active tillåter dig att hållas varm, samtidigt som den effektivt transporterar bort överskottsvärme och fukt så att du också håller dig torr.

Jackans material är Bluesign®-godkänt, en miljöstandard inom textilindustrin.

Genomtänkt design med många funktioner

Den sköna huvan med öppning i stretch passar över en klätterhjälm och kan justeras med en dragsko. Kilar under armarna gör det enkelt att röra sig. Jackan är precis lagom lång för att hålla kylan ute.
Den är lätt att packa i sin egen ficka och kan fästas i klätterselen eller på ryggsäcken med en karbinhake. Den har två diskreta handfickor och en bröstficka med dragkedjor för att hålla alla dina tillhörigheter i säkert förvar.

När passar Black Diamond First Light Stretch Hoody softshelljacka?

Det här är en herrjacka i softshell som finner en funktion under många av årets månader. Den klarar uppgiften som ytterplagg även när temperaturen kryper under nollan. Om du är på äventyr i riktigt tuffa väderförhållanden kan den också fungera som mellanlager under skaljackan.

Den snygga, sportiga och diskreta designen gör den till en utmärkt vardagsjacka till och från jobbet, gymmet eller förskolan. Höst, vinter, vår eller på sommarens fjällvandring.

Black Diamond är måna om miljön

En frisk natur och hållbar miljö är ett måste för ett aktivt friluftsliv och därför är man måna om att göra vad man kan för att tillverkningsprocessen i alla steg ska vara så schysst som möjligt, mot såväl människor som miljö. Baserade i Utah sitter de mitt i den storslagna naturen och skapar funktionell utrustning för is, snö och berg.

Fakta

Vikt: 475 g
Material (skal): Schoeller® stretchnylon med Eco-Repel Bio DWR – 93% nylon, 7% elastan
Material (fyllning): PrimaLoft® Silver Active 100% Polyester
Material (foder): 100% polyester
Säsong: Vinter/Höst
Storlekar: S – XL
Färger: Black, Kingfisher, Cypress/Black, Dark Crimson/Black
Passform: Normal
Färg

Black, Cypress/Black, Dark Crimson/Black, Kingfisher

Storlek

S, M, L, XL

Våra favoriter

-30%
Det ursprungliga priset var: 295 kr.Det nuvarande priset är: 207 kr.
-40%
Det ursprungliga priset var: 237 kr.Det nuvarande priset är: 142 kr.
1.698 kr
2.314 kr
2.498 kr
182 kr
-50%
Det ursprungliga priset var: 1.150 kr.Det nuvarande priset är: 574 kr.