Smartwool Intraknit Merino 200 Crew underställ (dam)

943 kr

Minimalistisk, ultralätt underställströja för extremkyla av funktionell merinomix med figurnära passform, ventilerande meshzoner och ribbade armbågar.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Notera
För outlet-varor gäller ångerrätten enbart i 14 dagar.
Beskrivning
  • Ultralätt underställströja för dam
  • Av Merino Sport-garn (merinoull och syntetfiber)
  • Ger dig optimal rörelsefrihet
  • Med ventilerande meshzoner
  • Ribbade armbågar för ökad slitstyrka

Ultralätt underställströja för extremkyla

Intraknit Merino 200 Crew är en funktionell underställströja för dam anpassad för alla typer av outdooraktiviteter i extremkyla. Med sin figurnära passform ger den dig ett komfortabelt och ultralätt baslager med full rörelsefrihet.

Tröjan är tillverkat av Merino Sport, ett garn bestående av hälften merinoull och hälften syntetfiber. Det gör att tröjan håller dig varm och torr, även när du svettas, samtidigt som den är slitstark och torkar snabbt. Armbågarna är dessutom ribbade för ännu bättre hållbarhet.

Varför underställ av merinoull?

Det finns många fördelar med att välja ett underställ av just merinoull. Merinoullen är den mjukaste typen av ull, vilket gör den skön att bära närmast huden. De krulliga ullfibrerna skapar dessutom små luftfickor som håller kvar kroppsvärmen och förbättrar fukthanteringen.

En annan fördel med merinoullen är dess antibakteriella egenskaper som förbygger dålig lukt i kläderna, något som kan vara extra fördelaktigt i just underställströjor. Det gör att du inte behöver tvätta plaggen lika ofta som i vanliga fall.

Hur du väljer rätt storlek på Smartwools underställ

Smartwools underställströjor för dam finns i storlekarna XS – XL. Nedan kan du se bröst- och midjemåtten för respektive storlek.

Storlek Bröst Midja
XS 81,5 – 84 cm 61 – 63,5 cm
S 86,5 – 89 cm 66 – 68,5 cm
M 91,5 – 96,5 cm 71 – 76 cm
L 99 – 101,5 cm 78,5 – 81,5 cm
XL 104 – 106,5 cm 84 – 86,5 cm

Viktiga skötseltips för ullunderställ

För att ditt ullunderställ ska hålla dig varm och torr säsong efter säsong är det viktigt att du sköter om det. Undvik att tvätta plaggen i höga temperaturer och med starka tvätt- och sköljmedel. Använd ullprogrammet och låt plagget lufttorka för miljöns skull.

Kvalitativa funktionsplagg från Smartwool

Smartwool är ett amerikanskt företag som tillverkat funktionskläder av högsta kvalitet sedan 1994. Företaget fokuserar främst på strumpor och sockor, men erbjuder även ett brett utbud av andra funktionella plagg, exempelvis underställ av funktionell merinoblandning.

Fakta Smartwool Intraknit Merino 200 Crew

Modell: Slim fit
Vikt: 180 g
Material: 53% merinoull, 45% polyester, 2% elastan
Storlek: XS – XL
Färg

Navy, Verry Berry

Storlek

XS, S, M

Du gillar kanske också

You may also like