Osprey Talon 22 L dagsryggsäck (herr)

1.084 kr Rek. pris: 1.500 kr

Komfortabel och slitstark ryggsäck med god andningsförmåga och fästpunkter för trekkingstavar, cykelhjälm och isyxa. Perfekt för alla former av aktiviteter.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Beskrivning
  • Lätt och komfortabel
  • Ventilerande AirScape™-ryggpanel
  • Fästpunkter för utrustning
  • Av slitstarkt och återvunnet nylon

Rymlig ryggsäck med god komfort

Talon 22 är en del av Ospreys Talon-serie som består av lätta ryggsäckar med optimal stabilitet och rörelsefrihet. Den här modellen väger bara 0,9 kg, men har trots det en kapacitet på 22 liter. Den kommer dessutom i två olika storlekar: S/M och L/XL.

Ryggsäcken erbjuder en utmärkt passform tack vare den ventilerande AirScape™-ryggpanelen i formskuren skumplast. Det praktiska bärsystemet innehåller också en justerbar bröstrem och höftrem samt breda och vadderade axelremmar för optimal komfort.

Många praktiska funktioner

Osprey Talon 22 är utrustad med en rad intressanta och praktiska funktioner. Här finns till exempel fästpunkter för både trekkingstavar, cykelhjälm och isyxa. Det finns också ett utvändigt fack för vätskesystem samt en invändig nyckelklämma.

Ryggsäckens fack är rymliga och du har även flera praktiska stretchfickor runt om på ryggsäcken, inte minst på bärremmarna och höftbältet. Perfekt för mindre prylar som exempelvis mobilen.

Kapacitet: 22 l
Vikt: 0,9 kg
Storlek: ca 25 x 51 x 23 cm
Material: Nylon
Färg

Ceramic Blue, Cosmic Red, Eclipse Grey, Green Belt/Black, Limon Green, Sawdust/Earl Grey, Stealth Black

Storlek

S/M, L/XL

Du gillar kanske också

You may also like