Powerboots Original High (hög) Rosa – av Emelie Nordlund

1.190 kr

När Powerboots Original lät skoteråkaren Emelie Nordlund designa vinterstövlar så blev resultatet rosa powerboots! Det här är varma och sköna vinterstövlar som ger ett gott grepp och klarar temperaturer på ner till minus 30 grader.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Beskrivning
  • Snölås
  • Rosa powerboots!
  • Högt skaft
  • Värmer ner till -30
  • 100% vattentäta
  • Halksäkra

Rosa powerboots med gott grepp på halt underlag

Även om det kan kännas viktigt med snygga powerboots i rosa så är det klart att en skoteråkare som Emelie Nordlund har ställt krav på halkstödet. Dels så har du en undersula som ger ett gott grepp, och dels så har stövlarna utformats för att ge en flexibel passform så att du kan gå på ett säkert sätt även då underlaget är glashalt.

Yttersulan är stötdämpande och det är väldigt bekvämt när du använder dina powerboots för utflykter i skogen. Då designen är så pass lättviktig (40% lägre vikt än vanliga gummistövlar) så blir du inte trött av att ha stövlarna på under längre stunder.

Snygga powerboots i rosa med turkosa yttersulor

Du behöver bara ta en titt på dessa rosa och turkosa vinterstövlar från Powerboots Original. De andas glamour och lekfullhet. Det är sällan som orden vinterstövlar och glamour kan gå hand i hand men här gör det faktiskt det.

Vinterstövlar som inte släpper in vatten eller snö

När drivorna ligger djupa utomhus är det viktigt att använda vinterstövlar som inte släpper in snön i stöveln. Powerboots Original av Emelie Nordlund är gjorda med snölås och de är sömlösa. Det finns i princip ingen väg in vare sig för snö eller kallt smältvatten.

Med tre skikt av PU så får du både värme och torra fötter för konstruktionen är gjord för att stöveln ska andas. Det mjuka akrylpolyesterfodret är också en viktig detalj som får dig att trivas när det är minusgrader utomhus.

Powerboots Original® tillverkar bra vinterstövlar

Idag är det företaget Lindström & Nilsson som äger rätten till märket Powerboots Original. Namnet förknippas sedan många år tillbaka med vinterstövlar som klarar vårt nordiska klimat. Den smarta tekniken med att lägga PU i lager har visat sig fungera otroligt bra. Dessutom är det ju ganska vanligt att vi i Skandinavien har lite bredare fötter. Det har Powerboots Original tänkt på med modeller som har vid passform.

Fakta om Powerboots Original High av Emelie Nordlund

Material PU
Passform Vid
Foder Akrylpolyester
Färger Rosa och turkos
Storlekar 35/36-42
Storlek

35/36, 37/38, 39

Våra favoriter

1.284 kr
-50%
Det ursprungliga priset var: 932 kr.Det nuvarande priset är: 466 kr.
Outlet
310 kr
-50%
Det ursprungliga priset var: 468 kr.Det nuvarande priset är: 234 kr.
403 kr
2.300 kr