Tretorn Eva Winter fodrad gummistövel (dam)

553 kr Rek. pris: 1.000 kr

Ergonomisk, varmfodrad gummistövel i PVC-fritt naturgummi för dam med klassisk design som håller fötterna varma i ur och skur. Även lämplig för veganer.

Läs mer
Notera
För outlet-varor gäller ångerrätten enbart i 14 dagar.
Beskrivning
  • Varm och vattentät vintersko i naturgummi
  • Fodrad med syntetpäls – helt vegansk
  • Lätt och hållbar gummisula för ökad hållbarhet
  • Förstärkt häl- och tåparti
  • Med dragflikar och elastiska paneler

Handgjorda regnskor i naturgummi för dam

Eva Winter är en handgjord och vattentät regnsko för dam av PVC-fritt naturgummi med en klassisk siluett. Skon har ett mjukt foder av syntetpäls som håller fötterna varma även i kallare väder och en lätt, men robust sulkonstruktion anpassad för det nordiska klimatet.

Den ergonomiska passformen gör Eva Winter behaglig att bära även längre stunder och metallinlägget i mellansulan bidrar med ökad stabilitet. Skon är dessutom enkel att ta på och av tack vare dragflikarna och de elastiska sidopanelerna.

Skötselråd för Tretorn Eva Winter

För att regnskorna ska bibehålla sin funktion bör du handtvätta dem i ljummet vatten med en mild tvål och använd gärna en mjuk svamp. Tänk även på att aldrig förvara regnstövlarna nära en värmekälla, exempelvis ett element, och förvara dem inte i direkt solljus.

Om Tretorn

Tretorn grundades 1891 i Helsingborg, då i form av Helsingborgs Gummifabrik AB. Genom att kombinera stil, komfort och funktion tillverkar Tretorn produkter anpassade för det nordiska klimatet som är lämpliga för både stadsbor och friluftsmänniskor.

Fakta om Eva Winter

Foder: Pile
Yttersula: Gummi
Innersula: EVA
Storlekar: 36 – 40
Färg

Black, Ermine, Brick Red, Olive Night

Storlek

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42

Du gillar kanske också

You may also like