Tretorn Chelsea Classic Winter fodrade gummistövlar (unisex)

664 kr

Tretorn Chelsea Classic Winter är en fodrad regnsko som också är en klassiskt snygg vardagssko.

Läs mer
Notera
För outlet-varor gäller ångerrätten enbart i 14 dagar.
Beskrivning
  • Fodrad
  • Vattentät
  • Resår på sidorna
  • Stabila
  • Lätta att ta av och på

Handgjord låg gummistövel

Tretorn kan det svenska vädret och vet exakt vad vi behöver för att älska att vara ute, oavsett vad vädergudarna slänger till oss. Dessa handgjorda stövlar i naturgummi är tillverkad med det svenska vädret i åtanke, och enligt det anrika hantverk som Tretorn står för.

Fodrad vintersko

Skon har en exklusiv design och är fodrad för att hålla värmen även mitt i vintern. Den har en lätt sula för att vara flexibel och inte inskränka din rörelsefrihet, samtidigt som den är slitstark. I mellansulan finns ett inlägg av metall för att öka stabiliteten. Passformen anpassas tack vare inslag av resår på båda sidor av skaftet.

Sköt dina Tretorn Chelsea Classic Winter rätt

Tretorns produkter är designade för att hålla länge, du kan se till att förlänga deras livslängd genom att ta hand om dem på rätt sätt. Den fodrade vattentäta skon ska hållas ren med ljummet vatten och en mild tvål. Låt dem lufttorka eller torka av dem med en mjuk trasa, de ska inte torkas av en värmekälla som element eller torkskåp. Som skydd kan ett lager silikonlösning läggas på vinterstövlarna. När de inte används bör de förvaras på en mörk plats och aldrig i direkt solljus.

Tretorn – exklusivt och slittåligt

Tretorn grundades 1891 i Helsingborg och började med att producera galoscher till bönder. Strax därefter kom gummistövlarna, vilket kanske är vad de flesta förknippar företaget med idag. De har tack vare sin exklusiva design, sin känsla för kvalitet och sina slittåliga produkter lyckats hålla sig aktuella i över ett sekel.

Fakta Tretorn Chelsea Classic Winter fodrade stövlar

Material: Gummi, Pile och Textil/EVA
Vattentät: Ja
Säsong: Vinter
Storlek: 36-44
Färger: Svart
Storlek

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46

Våra favoriter

353 kr
359 kr
407 kr
1.676 kr
1.128 kr
-75%
Det ursprungliga priset var: 1.094 kr.Det nuvarande priset är: 274 kr.