Marmot Minimalist GORE-TEX Pant – byxor (herr)

1.213 kr Rek. pris: 1.800 kr

Funktionella och komfortabla skalbyxor av GORE-TEX Paclite med tejpade sömmar, förböjda knän och fickor med blixtlås. Passar lika bra i naturen som till vardags.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Notera
För outlet-varor gäller ångerrätten enbart i 14 dagar.
Beskrivning
  • Skalbyxor med GORE-TEX Paclite-membran
  • Av återvunnen polyester
  • Tejpade sömmar
  • Förböjda knän och delvis elastisk midja
  • Fickor med blixtlås
  • Passform: Regular (se storleksguide)

Vatten- och vindtät byxa av återvunnen polyester

Minimalist Pant är en funktionell skalbyxa för herr av GORE-TEX Paclite med tejpade sömmar som skyddar mot både vind och regn. Materialet är tillverkat av 100% återvunnen polyester och har dessutom en vattenavvisande ytbehandling som är helt fri från PFC.

Skalbyxans förböjda knän, delvis elastiska midja och figurnära passform gör dem bekväma att bära samtidigt som du kan ta dig fram obehindrat i terrängen. Du har också två fickor med blixtlås där du kan förvara dina viktigaste prylar.

Byxor som är lätta att bära med och ta på

Minimalist Pant är smidiga att ta på direkt över skon tack vare dragkedjorna vid benslutet. Där finns även en dragsko och tryckknappar så att du enkelt kan spänna åt kring skon för att undvika vinddrag och väta.

Med en vikt på endast 300 gram kommer du knappt att märka av Minimalist Pant i ryggsäcken. Skalbyxan passar lika bra att använda när du cyklar till jobbet som när du vandrar på fjället.

Varför välja friluftskläder från Marmot?

Marmot startade som en klubb för campare, skidåkare och bergsklättrare, men blev officiellt ett företag år 1974. De allra första produkterna, bland annat tröjor, sovsäckar och dunjackor, tillverkade grundarna Eric Reynolds och Dave Huntley faktiskt i sitt eget studentrum.

Med åren blev varumärket allt mer populärt och en av Marmots jackor prydde till och med Clint Eastwood på bioduken. Idag är Marmot ett självklart val bland friluftsmänniskor och äventyrare världen över, inte minst i Sverige.

Fakta

Vikt: 300 g
Material: Återvunnen polyester
Säsong: Året runt
Storlekar: S – XL
Färger: Black
Passform Regular
Färg

Black

Storlek

S, M, L, XL, XXL

Du gillar kanske också

You may also like