Powerboots Original High hög vinterstövel (unisex)

1.117 kr

Det här är en hög vinterstövel med foder som kan hålla dina fötter varma trots att det är 30 minusgrader utomhus! Med halksäker sula och stötdämpning är Powerboots Original vinterstövlar bekväma att gå i. Du kan också låsa ute snön med snölåset längst upp på stöveln.

Läs mer
Denna vara kommer med FRI FRAKT
Notera
För outlet-varor gäller ångerrätten enbart i 14 dagar.
Beskrivning
  • PU med luftbubblor
  • Halksäkra
  • Snölås
  • Vattentäta
  • Snabbtorkande innerfoder

Powerboots Original High vinterstövlar för iskalla vinterdagar

Powerboots Original High är vinterstövlar för dig som vill kunna pulsa genom snö med varma och torra fötter. Innerfodret av polyester är mjukt och varmt. Med 100% vattentäthet och ett snölås längst upp på stöveln slipper du kallt regn eller snö inuti stöveln.

När det fryser på snabbt utomhus är det också en fördel med undersidan som klarar hala ytor perfekt. Du får ett ordentligt grepp även på trottoarer som börjar isa till. Därmed är Powerboots Original High vinterstövlar ett utmärkt val för ärenden i stan och utflykter i skogen.

Fodret är snabbtorkande och lätt att hålla rent

Det är lätt att hålla dessa vinterstövlar rena och fräscha. Innerfodret av akrylpolyester kan sköljas av och därefter drar du nytta av att det torkar så snabbt. Du har på kort tid vinterstövlarna redo för nästa utflykt!

Lättviktiga vinterstövlar med gott om plats

För dig som föredrar stövlar och vinterstövlar med lite bredare passform är Powerboots Original High ett bra val. Passformen är vid så om du vill ha extra tjocka strumpor på dig i stöveln är det möjligt.

I och med att de är gjorda av PU så slipper du den tyngd som annars är mycket vanlig då vinterstövlar tillverkas av gummi eller läder. Det gör det lättare att gå i djup snö och i terräng där du måste lyfta lite mer på fötterna.

Powerboots Original® är svenska vinterstövlar

Powerboots Original är ett varumärke som ägs av svenska Lindström & Nilsson. Detta bolag grundades redan 1945. Det som är så unikt för Powerboots Original är att vinterstövlarna tillverkas av PU med luftbubblor. Det är luftbubblorna som ger den fina värmehållningen. Samtidigt är detta material otroligt lättviktigt vilket gör det extra skönt att använda Powerboots ofta och länge.

Fakta

Material PU
Passform Vid
Foder Akrylpolyester
Färger Svart
Storlekar 35-48
Färg

Svart

Storlek

35/36, 37/38, 46/47, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 48

Du gillar kanske också

You may also like